Handbalista moartă la Clinceni a avut destinul pecetluit

Ultima actualizare:
Adrian Constandache avea  4.000 de salturi la activ
Adrian Constandache avea 4.000 de salturi la activ

Avea 27 de ani şi era portar la echipa de handbal Unirea Slobozia. Andreea Nica se programase, sâmbătă (17 octombrie), pentru primul salt cu paraşuta din viaţa ei, pe ultimul loc găsit liber.

Îşi dorea să sară cu paraşuta, însă, nu-şi găsise timp pentru acest lucru. Apropiaţii Andreei Nica povestesc că tânăra plănuia saltul de vreo trei luni, deşi prietenul ei nu prea era de acord. Ziua de sâmbătă a părut una obişnuită, dar cu speranţe de victorie pentru echipa CSM Unirea Slobozia. Handbalistele aveau programat, de la ora 11.00, meciul cu SCM Craiova. Meci dificil, dar, fiind pe teren propriu, fetele erau încrezătoare.

Echipa din Slobozia chiar a fost la un pas de succes. A fost remiză, iar, la finalul meciului, Andreea era cea mai afectată, pentru că victoria a fost la îndemâna echipei sale, a povestit, pentru Mediafax, antrenorul Victorina Bora.

Soartă sau ghinion? O singură oră şi un singur loc disponibile

După meci, Andreea le-a mărturisit colegelor de echipă că vrea să facă “saltul”. Le-a spus: “Mă duc să sar cu paraşuta, să mă descarc”.

Dan Floroiu,  din Iaşi, lucra în IT
Dan Floroiu, din Iaşi, lucra în IT

“S-a programat, nu mai era loc decât duminică dimineaţă, de la ora 8.30. Un singur loc, iar acela a fost al ei”, a povestit antrenoarea Victorina Bora.

Duminică seară, trupul său a ajuns acasă, la familia distrusă.

Andreea a sărit cu paraşuta, duminică, în tandem cu instructorul Adrian Constandache (43 de ani), din Eforie Nord. În urma lor, un paraşutist mai puţin experimentat, Dan Floroiu (49 de ani), s-ar fi lansat prea repede, iar cei trei s-au ciocnit la 70 de metri deasupra solului, izbindu-se de pământ.


    Dan Floroiu, din Iaşi, lucra în IT
Dan Floroiu, din Iaşi, lucra în IT

Floroiu a murit pe loc, Andreea, câteva ore mai târziu, pe masa de operaţie, iar Constandache se zbate între viaţă şi moarte, la Spitalul Floreasca. Luni, 19 octombrie, medicii s-au chinuit 40 de minute să-l resusciteze, din nou.

Colegii de la Aerodromul Tuzla, Constanţa, au venit la spital ca să doneze sânge şi fac apel la toţi cei care doresc să-l ajute pe instructor să facă la fel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net