Halloween în Transylvania: Cât îi costă pe străini aventura în România

Ultima actualizare:

    Turiștii străini vor să își petreacă vacanța de Halloween în Transylvaniafoto: Getty
Turiștii străini vor să își petreacă vacanța de Halloween în Transylvaniafoto: Getty

Este una dintre cele mai populare destinații și majoritatea străinilor vor să își petreacă Halloween-ul în Transylvania. Pe majoritatea îi pasionează locul de unde se spune că vin vampirii și strigoii, dar, mai ales, locul unde se așteaptă să îl întâlnească pe Dracula în castelul lui, conform legendelor și credințelor populare.

Chiar dacă totul este doar un mit atractiv, de Halloween în Transylvania vin, anual, sute de persoane din țări străine și, uneori, chiar și din țările de peste ocean. Turiștii își doresc să petreacă nopți cu adevărat înspăimântătoare în această zonă a țării noastre, iar pentru asta nu se sfiesc să scoată bani buni din buzunar.

Astfel, pentru un sejur de Halloween în Transylvania, prețurile încep de la 799 de euro, pentru șapte zile, la reducere. Prețul original era de 999 de euro, însă a scăzut pentru plecările de la data de 29 octombrie 2015. Biletele cu plecare de miercuri, 28 octombrie și întoarcere marți, 3 noiembrie, au fost, déjà, vândute.

Cu toate acestea, mai sunt disponibile șapte locuri pentru plecările de joi, 29 octombrie, până miercuri, 4 noiembrie, la prețul de 799 de euro. Sejurul începce în București și se termină tot acolo, urmând ca între prima și ultima zi să fie vizitate orașele Sibiu, Hunedoara, Sighișoara și Brașov, potrivit gadventures.com.

Halloween în Transylvania: Ce include sejurul

Străinii care vor să își petreacă noaptea de Halloween în Transylvania pot opta pentru sejurul de șapte zile vor avea parte de o adevărată aventură. În prima zi, aceștia vor ajunge în București, iar abia în cea de-a doua zi vor pleca spre Sibiu, unde vor vizita Castelul lui Dracula din Poenari și Muzeul Brukenthal.

În a treia zi, turiștii pleacă spre Hunedoara, unde vor participa la o petrecere tematică la Castelul Hunyad. A patra zi începe cu un mic dejun inclus, la fel ca zilele a doua și a treia, și continuă drumul spre Sighișoara, unde turiștii se vor plimba și vor explora orașul lui Vlad Țepeș, cunoscut sub numele de Dracula.

În programul „Halloween in Transylvania”, cea de-a cincea zi are mic dejun și cină incluse și se desfășoară pe drumul din Sighișoara spre Brașov, unde urmează să fie vizitat castelul Bran. A șasea zi reprezintă drumul de intoarcere spre București. Turiștii au micul dejun inclus și, printre altele, vizitează Castelul Peleș înainte de a pleca înapoi în Capitală. Cea de-a șaptea zi, și ultima, are mic dejun inclus și este cea în care turiștii se întorc acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net