Greii fotbalului, de la creveţi şi şampanie, la mâncare de 10 lei/zi

CLIIMA20140402_0144_1.jpg

Cei trei puşcăriaşi de lux mănâncă la fel cu toţi ceilalţi interlopi închişi la Slobozia

Ioan şi Victor Becali, alături de Cristian Borcea, au părăsit Penitenciarul Poarta Albă, judeţul Constanţa, în cursul zilei de marţi, după mai bine de o lună de carantină.

Comisia din cadrul unităţii le-a analizat dosarele şi a decis ca cei trei condamnaţi din „Dosarul Transferurilor" să-şi ispăşească pedepsele, în regim închis, la Slobozia. Imediat cum au intrat pe poarta închisorii, aceştia au fost supuşi unui control medical şi le-au fost verificate identităţile.

Ioan Becali şi Cristi Borcea au primit o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni

CLIIMA20140402_0146_1.jpg

Cei trei puşcăriaşi de lux mănâncă la fel cu toţi ceilalţi interlopi închişi la Slobozia

„Este o procedură standard care se face cu fiecare deţinut care intră pe poarta unităţii noastre", a declarat Gabriel Rusu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Slobozia. Faţă de ceilalţi puşcăriaşi, reprezentanţii Penitenciarului Slobozia au încercat să le ofere greilor fotbalului românesc condiţii mai bune. Astfel, ei au fost închişi toţi trei într-o celulă cu patru locuri, amenajată şi curăţată cu câteva zile înainte ca ei să ajungă la Slobozia.

CLIIMA20140402_0145_1.jpg

Cei trei puşcăriaşi de lux mănâncă la fel cu toţi ceilalţi interlopi închişi la Slobozia

Surse din cadrul închisorii au precizat faptul că celula în care stau acum fraţii Becali şi Cristian Borcea a fost proaspăt văruită şi are paturi noi.

Mai mult, camera de detenţie a greilor din fotbal dispune de televizor şi un grup sanitar, chiuvetă şi duş. În ceea ce priveşte regimul de hrană, toţi cei trei condamnaţi au mâncat aceeaşi mâncare pe care o primesc toţi deţinuţii închişi la Slobozia.

Victor Becali are de ispăşit 4 ani şi 8 luni

CLIIMA20140402_0147_1.jpg

Cei trei puşcăriaşi de lux mănâncă la fel cu toţi ceilalţi interlopi închişi la Slobozia

Astfel, la micul dejun fraţilor Becali şi lui Cristian Borcea le-a fost oferită câte o cană de ceai şi marmeladă cu margarină. Prânzul a fost ceva mai bogat şi a constat într-o porţie de supă cu pui şi mazăre cu carne. C

ina a fost alcătuită din spaghete cu sos de roşii. „Avem 10 meniuri diferite pentru 10 zile, care se repetă în fiecare lună. Mâncarea este foarte bună", a adăugat Gabriel Rusu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Slobozia. Hrana zilnică a celor trei vip-uri din sportul românesc costă 10,27 de lei de persoană.

Alături de fraţii Becali şi Borcea, în închisoarea de la Slobozia îşi ispăşesc pedepsele şi cei mai temuţi interlopi din oraş: fraţii Gheorghe şi Frusin Toma, cunoscuţi sub numele de Gigi Piticu şi Păduraru, închişi pentru proxenetism şi violenţă, Sergiu Băhăian, condamnat la peste 10 ani de închisoare pentru crime în stil mafiot, Paul Toma, denumit şi Elodia de Ialomiţa, care a reuşit să fraudeze statul român cu suma de un milion de euro, după care a dispărut fără urmă.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5