GRAV:Profesor din Focşani, băgat în spital de rudele unui elev

Ultima actualizare:

Mircea Ianchievici, profesor de muzică, a ajuns cu arcada spartă la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului „Sf. Pantelimon”, după ce a încasat mai multe lovituri. Totul s-a petrecut în Şcoala nr. 7.

Dascălul îşi desfăşura ora de curs la clasa a V-a, unde preda muzică şi a fost deranjat în timpul predării de doi elevi, frate şi soră, pe care i-a poftit afară din clasă. Se pare că, înainte de a-i da afară, profesorul i-ar fi lovit cu palmele şi cu pumnii şi i-ar fi alergat pe holurile instituţiei.

Elevii au dat fuga acasă, unde s-au plâns părinţilor şi fratelui mai mare că au fost bătuţi de profesorul de muzică. Aceştia din urmă au decis  pe loc să le facă dreptate singuri odraslelor.

S-au întors cu toţii la şcoală, au intrat peste profesor în clasă, iar fratele mai mare al elevilor l-a lovit pe bărbat până i-a spart arcada. La faţa locului a fost chemată ambulanţa, care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, poliţia i-a interogat pe agresori şi i-a amendat cu 500 de lei. Conducerea Şcolii nr. 7 din Focşani a demarat o anchetă internă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net