Goodbye to Gravity, urmărită de blestemul focului

Ultima actualizare:

    Cei doi chitarişti ai formaţiei Goodbye to Gravity şi-au pierdut viaţaFoto: Arhiva personală
Cei doi chitarişti ai formaţiei Goodbye to Gravity şi-au pierdut viaţaFoto: Arhiva personală

În urmă cu trei ani, trupa "Goodbye to Gravity" trecea printr-o mare cumpănă. Băieţii au fost la un pas de o tragedie, după ce fabrica în care repetau a ars.Din fericire, tinerii au scăpat nevătămaţi şi au reuşit să-şi salveze instrumentele din focul mistuitor.

Mare noroc au avut băieţii de la Goodbye to Gravity în 2012. Atunci, un incendiu puternic a izbucnit într-o fabrică de textile dintr-o clădire amplasată la intersecţia străzilor Popa Nan - Delea Veche. Aici, obişnuiau cei cinci membrii ai formaţiei să se întâlnească pentru a-şi cânta piesele.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor care au ajuns la faţa locului cu 11 autospeciale cu apă şi spumă pentru a lichida flăcările. În urmă cu trei ani, Alex Pascu, basistul trupei, publica pe reţeaua de socializare un mesaj prin care se putea înţelege spaima prin care trecuseră tinerii.

Aceasta este postarea din 2012 a lui Alex Pascu prin care a reuşit să semene panică
Aceasta este postarea din 2012 a lui Alex Pascu prin care a reuşit să semene panică

"O clădire din incinta fabricii în care repetăm a luat foc astăzi şi a ars aproape în întregime. Am stat toţi ore în şir cu sufletul la gură pt că exista riscul să se extindă focul şi să ne ardă toate sculele pe care nu am reuşit să le scoatem de acolo. Noroc cu pompierii care au dovedit în cele din urmă focul. Din păcate nu putem încă intră, dar se pare că am avut bafta de dată asta", scria tânărul.

Vineri (30 octombrie), el nu a mai avut noroc. A urcat pe scenă în clubul Colectiv pentru lansarea celui de-al doilea album al trupei şi a ajuns la spital cu arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului. În prezent, Alex Pascu, fiul Anei Pascu, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Scrimă, a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale la Spitalul Floreasca, acolo unde se luptă pentru viaţa lui. Solistul Andrei Găluţ este în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic. Cei doi chitarişti ai trupei, Ales Ţelea şi Mihai Alexandru au murit în urma rănilor suferite. Absolvent de arhitectură, Vlad Țelea avea 37 de ani şi era tatăl unei fetiţe.

Până în acest moment, bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 32 de morţi şi 133 de răniţi, dintre care 80 sunt în stare gravă. Doar 12 pacienţi au fost externaţi. Teodora Maftei, jurnalista Pro Tv, internată la Spitalul de Arşi, va fi transferată la o clinică din Israel pentru tratament în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net