Gol-puşcă, a protestat cocoţat la 30 de metri

Citeste tot despre: 

Liniştea din zona Teatrului Naţional din Capitală, a fost tulburată, ieri, de un tânăr care a ales să protesteze într-un mod mai puţin obişnuit.

Student la Arhitectură, Vlad Ghelu s-a urcat pe macara, la aproape 30 de metri înălţime, şi s-a dezbrăcat complet. El striga cât îl ţineau puterile că vrea să se renunţe la autoturisme şi la tehnologie.

Timp de patru ore, în centrul Capitalei, el a făcut spectacol urcat pe o macara. Pictat pe piept cu semnul Păcii şi dezbrăcat complet, bărbatul s-a lăsat greu convins să renunţe la protest.

Trecătorii s-au oprit să-l fotografieze pe student

Vlad a coborât singur, după circa patru ore de protest


Nici negociatorul Poliţiei Capitalei, care a urcat la rândul său pe scara unei maşini de Pompieri, nu a avut mai mult noroc. Până la urmă, Vlad a coborât de bunăvoie şi a fost dus de o Ambulanţă direct la Spitalul Obregia, unde timp de trei zile va fi supus mai multor teste psihiatrice.

Asta nu-l scuteşte, însă, de o amendă pentru tulburarea liniştii publice. El a spus că prin protestul său încearcă să stopeze poluarea şi traficul îngreunat din Capitală. De sancţiuni nu vor scăpa nici paznicii şantierului de la Teatrul Naţional, unde se afla macaraua pe care a escaladat-o studentul.

Loading...