Gipsy Kings by Paco Baliardo revin în România: Iași și București (1-2 martie)

Celebra formație GIPSY KINGS, cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei), va concerta în premieră la Sala Polivalentă din Iași în data de 1 martie și la Berăria H (București) în data de 2 martie.  

GIPSY KINGS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba”, „Bamboleo“, "Volare" sau "Escucha me" și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor '80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume ("Savor Flamenco" - 2014), GIPSY KINGS este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Pe 1 martie, de martisor, trupa va concerta la Sala Polivalenta din Iasi incepand cu ora 20:30. Biletele au preturi intre 129 si 219 lei, in functie de categorie.

Sâmbătă, 2 martie, GIPSY KINGS revin în București pentru încă un show de neuitat, la doar 3 luni de la concertul SOLD OUT care a avut loc tot la Berăria H. Biletele au preturi intre 99 si 209 lei, in functie de categorie.

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco 

Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Iași, pe 1 martie 2019, la Sala Polivalentă.” 

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilete.ro, dar și fizic din magazinele InMedio și Germanos.

Loading...