Gigi Becali şi-a concediat bodyguarzii: "Gata, de acum mă apără Dumnezeu!"

Ultima actualizare:

    Marcel Popa a făcut două săptămâni de puşcărie în 2009 pentru sechestrare de persoane; Fane Dediu  se ocupă în continuare de fetele patronului
Marcel Popa a făcut două săptămâni de puşcărie în 2009 pentru sechestrare de persoane; Fane Dediu se ocupă în continuare de fetele patronului

Gigi Becali nu mai are milă pentru săraci, prieteni sau duşmani de când a ieşit din puşcărie. Acum consideră că bodyguarzii săi sunt vinovaţi pentru încarcerarea sa şi a luat decizia să-i îndepărteze din sânul familiei.

Latifundiarul din Pipera a ieşit din puşcărie alt om, cu frică de Dumnezeu şi cu teama ca nu cumva gura spurcată să-l trimită din nou după gratii. Vorbeşte numai despre fotbal sau evenimente caritabile şi evită discuţiile despre politică. Nici măcar pentru cerşetorii care stau cu zilele la poarta palatului pentru un colţ de pâine nu mai are ochi. După ce a suferit în închisoare, Becali a luat decizia să se dedice familiei şi să-şi îndepărteze anturajul, pe care-l consideră vinovat pentru cei doi ani petrecuţi după gratii. 

Astfel, patronul Stelei a început curăţenia printre cei care s-ar fi aruncat în foc să-l salveze. “«Gata, fără bodyguarzi, nu mai am nevoie. Acum mă apără Dumnezeu. Din cauza voastră am ajuns după gratii», a urlat şeful nostru care, în ultima vreme, este mai tot timpul însoţit de fostul fotbalist Luţu şi vărul Virgil”, a povestit unul dintre bodyguarzi, potrivit siteului vendete.ro.

Paznicii se simt nedreptăţiţi acum, mai ales că au făcut şi puşcărie pentru Becali, după ce i-au prins pe hoţii care furaseră maşina şefului. Acum, Becali zice că dacă ei nu i-ar fi adus pe hoţi, în portbagaj, la barul din Pipera, el nu ar fi făcut puşcărie. 

«Din cauza voastră am ajuns după gratii»

Patru bodyguarzi au fost în permanenţă în spatele lui Gigi Becali. Doi dintre ei, Fane Dediu şi Marcel Popa, au fost în arest timp de două săptămâni împreună cu şeful lor, în 2009, pentru că i-au sechestrat pe hoţii maşinii. Tot atunci a fost arestat şi Cătălin Zmărăndescu, fosta “gorilă” a patronului Stelei. “Dintre noi, numai Fane Dediu se mai ocupă de fetele şefului, pe care le supraveghează în oraş, la mall, la şcoală sau în vacanţe. Ne-au fost plătite salariile, cei drept la două, trei luni, nu ne-a aruncat ca pe sacii de cartofi”, mai spune tânărul, care vrea să rămână anonim. 

În plus, Becali nu a fost un şef rău. Le-a oferit celor care i-au ţinut spatele pământ în Pipera şi multe alte facilităţi pentru un trai decent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net