Ghinion pentru infractori! Daţi de gol de bonul fiscal care n-a ars în incendiu

sorin_alexe.jpg

Sorin Alexe, acuzat, incendiere
Un bon buclucaş l-a adus pe Sorin Alexe în faţa anchetatorilor
Foto: Facebook

Surse judiciare arată că persoana care a comandat distrugerea automobilelor este Mirel Diaconu, un medic stomatolog controversat din Bucureşti, deţinător al unor fonduri de vânătoare în judeţul Ialomiţa. Automobilele îi aparţineau unui fost angajat al doctorului Mirel Diaconu, cu care acesta avusese dispute de ordin financiar.

mirel_diaconu.jpg

Mirel Diaconu, stomatolog
Stomatologul Mirel Diaconu ar fi comandat incendierea maşinilor
Foto: Facebook

În urma cercetării, poliţiştii au descoperit un bonul fiscal, pe care autorii incendiului l-au folosit ca să dea foc maşinilor. Hârtia nu a fost arsă în totalitate, pe ea rămânând inscripţionate date importante. Bonul fusese eliberat în urma achiziţiei unei rovignete, iar bucata de hârtie arsă conţinea numărul de înmatriculare al maşinii pentru care a fost eliberat, autoturismul fiind proprietatea lui Sorin Alexe. Aşa a fost posibilă anchetarea tuturor autorilor. Miercuri, la Tribunalul Ialomiţa, medicul Mirel Diaconu şi Sorin Alexe au fost arestaţi pentru 30 de zile. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro! 

 

 

 

 

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Alexandru Stefan, incendiator

    Dezvăluire înspăimântătoare! Alexandru Ştefan, bărbatul de 49 de ani arestat după ce, în noaptea de 20 spre 21 octombrie, a incendiat doi oameni ai străzii, este descris de foştii vecini din Galaţi ca fiind „liniştit, dar ciudat”. Individul provine dintr-o familie foarte bună, însă după moartea părinţilor lui, acum 15 ani, a vândut tot şi a ajuns să trăiască pe străzi. Cei care au cumpărat apartamentul său au găsit simboluri sataniste desenate pe pereţi!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5