Ghinion! Doi suceveni s-au dus cu mașinile de lux la spălătorie și au rămas fără ele

Ultima actualizare:

    Mașinile de lux erau furate din Italiafoto: politiadefrontiera.ro
Mașinile de lux erau furate din Italiafoto: politiadefrontiera.ro

Situație neplăcută pentru doi bărbați din Suceava, care s-au dus cu mașinile de lux la o spălătorie auto, situată la la ieșirea din orașul Siret. Cei doi au rămas fără autoturisme, în urma unui control făcut de Poliția de Frontieră Siret, care a constatat că bolizii fuseseră furați din Italia.

"În data de 05 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 13.00, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava, colegii noștri au identificat două autoturisme aflate în incinta unei spălătorii auto, mașini despre care aveau suspiciuni ca prezintă nereguli.

Mașinile valorau 86.500 de lei, respectiv 91.200 lei

Cele două mașini, împreună cu șoferii acestora, au fost conduse la sediul Sectorului PF Siret pentru verificări. Din primele cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că unul dintre autoturisme, marca Toyota CHR, era condus de V.M, în vârstă de 43 de ani, din județul Neamț. La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind semnalată furată din Italia, alertă emisă de autoritățile italiene în 04 martie a.c..

Cea de-a doua mașină, un Mercedes Benz B, era condusă de către E.V., în vârstă de 30 de ani, din județul Neamț. Și în acest caz, mașina s-a dovedit a fi în atenția autorităților fiind semnalată furată tot din Italia", se arată în comunicatul remis de www.politiadefrontiera.ro.

Astfel, cei doi suceveni au rămas fără mașinile, în valoare de aproximativ 86.500 de lei, respectiv 91.200 lei. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Citește și:

Jandarm găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară din Cernavodă. A fost transportat cu elicopterul la București

Record de candidați la școlile de poliție. Cele mai multe dosare depuse la instituțiile de învățământ ale MAI după Revoluție

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net