Gheorghe Mirică, fost consilier în mandatul Iliescu, mort într-un accident rutier violent

Ultima actualizare:

    Gheorghe Mirică a decedat în urma unui accident rutier violent
Gheorghe Mirică a decedat în urma unui accident rutier violent

Fostul consilier prezidențial, specializat în problemele de ordin economic, în perioada în care Ion Iliescu deține funcția de președinte, a murit în cursul zilei de vineri, 22 iunie, în urma unui accident grav produs pe DN 1B din județul Buzău.

Autoturismul în care se afla fostul consilier, Gheorghe Mirică în vârstă de 71 de ani, a fost lovit de un TIR, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, în ciuda eforturilor dispearate. În urma impactului violent, șoferul mașiniii a rămas blocat în mașină, prinzându-și picioarele, așadar a fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a-l scoatre din autoturismul avariat.

Gheorghe Mirică a fost preluat de către medicii ajunși la fața locului și se afla în comă atunci când aceștia l-au transportat către Spitalul județean din Buzău. Fostul consilier a suferit multiple traumatisme, incompatibile cu viața, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Adrian Bunilă, potrivit Mediafax. 

Gheorghe Mirica a trecut, de-a lungul anilor, prin mai multe partide, între care PRU, PSM şi PND, al cărui secretar general adjunct era în 2016. El a fost consilier prezidenţial pe probleme economice în mandatul lui Ion Iliescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net