Gestul șocant al bărbatului care a ucis-o pe vânzătoarea din centrul Capitalei

barbat-si-vanzatoarea.jpg

liliana ivan si ucigasul
Loredana Ivan şi bărbatul păreau fericiţi în urmă cu o lună
Foto: arhivă personală

Crima de joi dimineață (28 aprilie) care s-a petrecut în magazinul Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a șocat întreaga țară. Actul extrem de crud al fostului iubit al femeii ucise la doar 38 de ani a pus în alertă tot Bucureștiul. După ce a înjunghiat-o de nu mai puțin de șapte ori pe cea căreia îi mărturisea iubirea, criminalul a făcut un gest anormal.

Deși ar fi putut fugi fără urmă, muzicantul ucigaș a ieșit liniștit din magazin și a mers pe strada Sevastopol, apoi s-a dus acasă, unde s-a schimbat de haine și s-a întors la locul crimei. Primii martori au spus că bărbatul era îmbrăcat cu o geacă roșie atunci când a omorât-o pe femeie, dar când a fost prins de polițiști avea pe el un hanorac și o geacă de blugi, conform informațiilor difuzate la "Teo Show".

A fost identificat repede, iar polițiștii l-au prins după ce l-au alergat minute bune. Bărbatul a sărit chiar și gardul unei insituții în încercarea de a scăpa.

asasin.jpg

asasin
Bărbatul a fost prins în apropierea magazinului în care a comis crima
Foto: captură video

 

Liliana a fost angajata Alinei Petre la magazinul din centrul Bucureștiului timp de opt luni, dar problemele sentimentale și cele psihice ale bărbatului cu care a avut o relație i-au adus sfârșitul. 

Loading...

Citește și

 • crima vanzatoare magazin alina petre

  O vânzătoare de la un magazin de lux de pe Calea Victoriei, din centrul Capitalei a fost ucisă joi de un bărbat. E vorba de un magazin al fostei nore a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre.

 • vanzatoare ucisa magazin alina petre nora virgil magureanu

  O crimă îngrozitoare a avut loc, joi dimineaţă, în magazinul de lux deţinut de fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Vânzătoarea femeii de afaceri a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de iubitul care o teroriza. Ea a lăsat în urmă un copil de şase ani. Criminalul a fugit de la locul faptei şi este căutat acum de poliţişti.

 • loredana ivan vanzatoare ucisa

  Loredana Ivan, femeia de 38 de ani care a fost ucisă cu sânge rece în magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu, trăia în teroare de mai mult timp. Avusese o relaţie amoroasă cu bărbatul care a înjunghiat-o, iar în urmă cu o lună păreau fericiţi împreună. După multe tensiuni, ei s-au împăcat la presiunile lui, dar povestea lor s-a terminat tragic.

 • vanzatoare magazin alina petre

  O crimă oribilă s-a petrecut, joi dimineaţa, în buricul Capitalei, pe Calea Victoriei. O vânzătoare la magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de iubitul părăsit. Loredana Ivan avea 38 de ani, era divorţată şi creştea singură un băieţel de şapte ani. Mama ei este grav bolnavă, iar tatăl a avut nevoie de îngrijiri medicale când a aflat că fiica lui s-a stins din viaţă.