George Simion a stârnit hohote de râs în Parlament: „Unde e micuţul, unde a plecat Florin Cîţu?”

george-simion.jpg

George Simion, copreședinte AUR
George Simion a strigat de la tribuna Parlamentului după Florin Cîțu și a stârnit hohote de râs
Sursa foto: Facebook/George Simion

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

George Simion, copreședinte AUR, a avut, miercuri, în Parlament, un discurs furibund la adresa lui Florin Cîțu, proaspăt președinte al Senatului. Aflat la tribună, în ziua învestirii Guvernului Ciucă, Simion s-a dezlănțuit.

George Simion, în Parlament: „Unde e micuțul?”

Copreşedinte AUR, George Simion, l-a întrebat joi, de la tribuna Parlamentului, pe preşedintele de şedinţă, Marcel Ciolacu, „unde se ascunde” Florin Cîţu, care lipsea din sală. 

„Pe procedură, domnule preşedinte, nu l-am văzut pe preşedintele Senatului, pe domnul Florin Cîţu. Pe unde se ascunde? Unde s-a ascuns Florin Cîţu? Îi este frică, este jenat, poate intră în depresie, unde este micuţul, unde a plecat Florin Cîţu? Probabil este cu domnul Klaus Iohannis, (...) l-a trimis la câştigat preşedinţia PNL, ce s-a întâmplat? Domnii de la PNL, ce s-a întâmplat? Dacă aveţi demnitate, un singur lucru: bila neagră în urna albă şi bila albă în urna albă, asta ar fi”, a declarat George Simion în şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului Ciucă.

George Simion: „Facem opoziție la dictatura lui Iohannis”

El a adăugat că va urma o opoziţie la „dictatura lui Klaus Iohannis”, motiv pentru care a făcut un apel la parlamentarii „adevăraţi„ să se alăture AUR.

„Invit parlamentarii adevăraţi şi naţional-liberali să ni se alăture, pentru că va urma o opoziţie la dictatura lui Klaus Iohannis, o dictatură care nu vă place nici dumneavoastră, domnule Fenechiu, fost la Partidul Poporului Dan Diaconescu. Nu vă place nici dumneavoastră dictatura lui Klaus Iohannis şi mulţi dintre voi nu îl mai suportaţi pe Klaus Iohannis şi sper cu acest nou Guvern, să nu ajungem să tolerăm o dictatură în care să fie numiţi de la Apărare şi de la Servicii până şi şefii de la federaţiile de fotbal şi de la federaţiile de sport”, a mai susţinut Simion, potrivit Agerpres.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5