George Copos, nemilos cu propria fiică. A dat-o afară din fruntea firmei

Ultima actualizare:

    Alexandra Copos a rămas în consiliul de administrație al Ana Hotelsfoto: arhiva Click!
Alexandra Copos a rămas în consiliul de administrație al Ana Hotelsfoto: arhiva Click!

Recunoscut pentru stilul dur în care își conduce afacerile, George Copos nu pare să fi fost schimbat radical de perioada de detenție. Fostul vicepremier al României nu a ezitat să-și dea fiica afară de la conducerea firmelor sale atunci când a considerat că aceasta scapă frâiele investițiilor din mâini.

Alexandra Copos a aflat pe pielea ei ce înseamnă să nu te afli pe aceeași lungime de undă cu omul de afaceri George Copos. La numai doi ani după ce a fost numită cu mare pompă în fruntea afacerilor tatălui ei, Alexandra este subiectul unui comunicat de presă care anunță sec înlocuirea ei de la cârma companiei Ana Hotels cu o belgiancă mult mai experimentată.

În timpul scurt în care s-a aflat la cârma afacerilor tatălui ei, Alexandra Copos a fost mână largă în ceea ce privește investițiile. A decis renovarea camerelor și restaurantului din cadrul hotelului Crowne Plaza, renovarea camerelor de la Athenee Palace Hilton Bucharest și a băgat bani în hotelul Sport din Poiana Brașov. "Industria hotelieră este o industrie care solicită investiții constante. Trebuie să realizezi o investitie soft la fiecare 5-7 ani de zile și una susținută la fiecare 10 ani", explica Alexandra Copos la începutul anului trecut.

Cam mult pentru gusturile spartane ale lui George Copos, recunoscut pentru zgârcenia lui, în vița personală, dar și în afaceri. Drept urmare, Copos a decis să-i ia Alexandrei ”jucăriile” de pe mână și să numească în funcția de director executiv o belgiancă cu mai multă experiență, Christine Schillings în vârstă de 54 de ani.

"Alexandra Copos de Prada renunță la poziția de conducere executivă Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale și va rămâne în continuare în consiliul de administrație al companiei. Ea va continua să conducă Ana Pan și se va dedica dezvoltării de proiecte de antreprenoriat personale”, se arată în comunicatul companiei, citată de wall-street.ro.

Alexandra Copos de Prada a preluat iniţial managementul ANA Pan (compania de patiserii) în 2013, iar după un an a fost numită şi la conducerea businessului cu hoteluri al familiei Copos. George Copos a petrecut puțin peste un an și o lună în pușcărie după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor și Dosarul Loteria I. Afaceristul a ispășit doar o treime din pedeapsă și a fost eliberat condiționat în urmă cu un an. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net