Galaţi: Braconier împuşcat pe malul unei bălţi din Braniştea

Ultima actualizare:

    Cătălin Badiu, braconierul împuşcat
Cătălin Badiu, braconierul împuşcat

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost rănit cu o armă cu bile de cauciuc. Cel care a tras este, se pare, chiar proprietarul bălţii care l-a surprins în timp ce prindea peşte. Victima a ajuns la spital.

În cursul acestei dimineţi, Cătălin Badiu, de 30 de ani, din Braniştea, se afla cu încă două persoane pe malul unei bălţi private din comună. Oamenii, care se aflau la pescuit ilegal, au fost surprinşi de proprietarul luciului de apă.

„Prindeam peşte la mână cu încă doi oameni. Nu era voie şi patronul ne-a prins şi a tras două focuri de armă, fără să ne someze. M-a nimerit în gât", ne-a declarat Cătălin Badiu, care a fost preluat de la baltă de un echipaj SMURD, chemat pe 112.

Ambulanţa l-a adus la Spitalul de Urgenţă pe braconier, care, potrivit medicilor, este rănit superficial.

„Am fost solicitaţi pe 112 despre faptul că la Braniştea, în urma unor focuri de armă, a fost rănit un bărbat de 30 de ani. Echipajul care s-a deplasat la faţa locului a constatat că pacientul prezenta o plagă împuşcată în mandibula dreaptă şi mai multe escoriaţii la nivelul feţei şi gâtului", ne-a declarat dr. Angel Trifan, medicul coordonator al SMURD Galaţi.

Cazul a fost preluat de poliţie, care a deschis o anchetă. Oamenii legii vor verifica împrejurările în care s-a produs incidentul, mai ales împuşcăturile nu sunt o premieră la balta de pescuit, patronul luciului de apă apărându-şi proprietatea şi alte dăţi cu focuri de armă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net