Gafă de proporţii! Cum a provocat un reporter o furtună de nisip! - VIDEO

Ultima actualizare:

    Reporterul nu îşi recunoaşte vina
Reporterul nu îşi recunoaşte vina

Un reporter al televiziunii Realitatea TV a făcut o gafă de milioane în timpul unei transmisiuni directe de pe plaja Mamaia, din Constanţa.

Adrian Boioglu, reporterul în cauză se scuză şi spune că totul a fost o glumă proastă, dar imaginile sunt mai mult decât relevante. "Chiar și în acest moment, vântul suflă cu putere. E aproape imposibil să stai aici, pe malul mării, din cauza faptului că vântul suflă cu peste 60 de kilometri pe oră", spune acesta, citat de Pagina de Media.

Din păcate în spatele lui se vede clar că furtuna nu este reală, în imagini apărând un individ care dă din picioare pentru a ridica nisipul. Fără să conştienizeze penibilul, acesta nu se opreşte nu aici, pentru că reporterul continuă: "Chiar în acest moment, colegul meu Dorin Boboc (cameramanul, n. red ☺) vă arată cât de repede suflă vântul, iar nisipul este scos de pe plajă și aruncat aproape de stațiune."

Gafa
Gafa

Explicaţia reporterului este una incredibilă. "Nu este gafa de proporţii, ci o gluma proastă făcută de cameramanul Digi TV, Corespondent la Constanţa, Marius Păntu". Voi ce părere aveţi?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net