Gabriela Firea, uimită de decizia lui Iohannis de a-l desemna premier pe Ludovic Orban

gabriela_firea.jpg

gabriela firea
Edilul Bucureștiului a subliniat că decizia lui Klaus Iohannis înseamnă sfidarea Parlamentului și a poporului.
Foto: Facebook

Primarul Gabriela Firea s-a arătat uimită de faptul că președintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou premier pe Ludovic Orban. Edilul Bucureștiului a subliniat că această decizie înseamnă sfidarea Parlamentului și a poporului.

„Sunt chiar uimită, unii sunt chiar stupefiați. Este anormal ce se întâmplă. Practic, președintele ne demonstrează că sfidează Parlamentul, iar sfidând Parlamentul îi desconsideră și pe români. În momentul în care nesocotești faptul că ieri în cadrul unei moțiuni de cenzură Guvernul Orban a căzut și cu un scor hotărâtor, nici măcar la limită, trebuie să ții cont de cetățeni, adică de Parlament. Nu trebuie să ții cont că cetățenii sunt într-o parte și Parlamentul în cealaltă parte”, a declarat Gabriela Firea la Antena3.

Ludovic Orban, desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

ludovic-orban.jpg

ludovic orban tine un discurs la tribuna
Ludovic Orban își va alege o nouă echipă de miniștri

 

După mai multe runde de negocieri la Palatul Cotroceni și după ce partidele parlamentare și formațiunile politice invitate la consultări au venit cu mai multe propuneri de premieri, președintele României a anunțat cine va va ocupa fotoliul de prim ministru. Este vorba despre Ludovic Orban. „Îl desemnez pe domnul Orban să formeze un nou Guvern şi să se prezinte în Parlament”, a declarat Iohannis.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1