Gabriela Firea, o nouă intervenție chirurgicală: «Am traversat o perioadă foarte grea»

Ultima actualizare:

    Gbariela Firea a suferit o nouă intervenție chirurgicală
Gbariela Firea a suferit o nouă intervenție chirurgicală

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că a trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei afecţiuni a colonului, că totul a decurs fără niciun fel de complicaţii, iar acum este supravegheată post-operatoriu.

Gabriela Firea are probleme de sănătate de mai multe luni, și a rămas fidelă sistemului medical din România. Astfel că, și se data aceasta, primarul Capitalei a decis, se pare, să facă o nouă intervenție chirurgicală în România. 

Primaul Capitalei a publicat un mesaj pe rețelele de socializare unde a anunțat că se simte bine după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală. 

„Dragi prieteni, am traversat o perioadă foarte grea, în care problemele – deloc uşoare – de sănătate s-au suprapus peste cele din activitatea curentă de la Primărie, şi acestea, deloc puţine. După ce am trecut, iată, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situații considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mâna pe inimă că în astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pământ. Te oprești din alergat, problemele care păreau de nerezolvat dispar și realizezi dintr-odată, extrem de clar, cat de importantă este sanatatea, atât de puțin luată în seamă atunci când te simți bine, dar și cât de importanți sunt oamenii de lângă tine. Eu am avut noroc! Mi-au fost aproape familia şi colegii, care m-au ajutat să trec prin aceste încercări, precum şi doctorii şi întregul personal medical de la Cantacuzino, cărora le sunt profund recunoscătoare. Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la Bucureşti , am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat şi de reputaţii specialişti din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular şi că personalul medical din România merită tot respectul şi încrederea noastră. Îmi doresc să am o recuperare cât mai rapidă, pentru a mă putea întoarce cu forţe depline acasa, la copii, la Florin, sotul meu, omul pe care ma pot bizui in orice moment oricat de greu ar fi, la mama, fratii, cumnata si prietenii mei, adica in mijlocul intregii mele familii, care ma sustine de fiecare data neconditionat, dar si la Primărie, unde mă aşteaptă colegii si o mulţime de proiecte şi provocări. Le multumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis ganduri bune în aceste momente!”, a mai scris Gabriela Firea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net