Gabriela Firea, la cuțite cu Liviu Dragnea. ”Îl invit la o dezbatere publică”

Ultima actualizare:

    Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea investighează o problemă de sănătate de mai bine de jumătate de anFOTO: adevarul.ro
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea investighează o problemă de sănătate de mai bine de jumătate de anFOTO: adevarul.ro

Se ascut cuțitele! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea spune că liderul PSD Liviu Dragnea a tăiat 25% din bugetul Capitalei. ”Îl invit pe domnul Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele şi dovezile pe faţă”, spune primărița.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este la cuţite cu Liviu Dragnea. Ea a publicat pe Facebook o replică la declaraţiile liderului PSD de duminică seară (3 februarie). Dragnea a declarat că „oricine lucrează în administraţia locală să se concentreze pe promisiunile din campanie, nu să cheltuie banii pe prostii“, aluzie la edilul Capitalei.

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, luni (4 februarie), că îl invită pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului, ”cu cifrele şi dovezile pe faţă”, la orice televiziune ”prietenoasă cu el”. ”A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei şi spune senin că bucureştenii nu vor fi afectaţi, pentru că a suplimentat repartiţia de bani la sectoare. O mare manipulare”, afirmă primarul general, citată de news.ro.

”Dl Dragnea se face că nu ştie că Primăria Capitalei şi cele 6 primarii de sector au prin lege atribuţii diferite şi, deci, facturi de plătit diferite”, a scris, luni (4 februarie), pe Facebook, Gabriela Firea. Potrivit acesteia, Primăria Capitalei plăteşte pentru toţi locuitorii din Bucureşti: subvenţia şi investiţiile pentru transportul public în comun, subvenţia şi investiţiile pentru termoficare, dotările şi funcţionarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină roşie, marile lucrări de infrastructură, marile parcuri, cele 15 teatre etc. ”Ceea ce face acum domnul Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei României dintr-un singur motiv: să se răzbune pe mine, pentru că am avut curajul să-i spun că izolează ţară şi distruge echipa politică. Dovedeşte că îi urăşte pe bucureşteni, pentru că ei vor avea cu 25% mai puţine servicii publice, dacă Bugetul va fi votat în formă actuală de Parlament”, a mai scris Firea pe Facebook.

Bugetul 2019 a iscat scandalul

  • Liviu Dragnea a declarat, duminică (3 februarie), că Guvernul va aloca sume îndestulătoare pentru administraţia locală, astfel încât dezvoltarea comunităţilor locale să fie un obiectiv major. În privinţa bugetului Bucureştiului, Liviu Dragnea a spus că „e prea multă minciună”, scrie news.ro.
  • Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, pentru Digi24, că proiectul de buget va fi aprobat marţi în Guvern şi trimis în aceeaşi zi Parlamentului.
  • Eugen Teodorovici susţine că este „un buget revoluţionar“ şi anunţă că ordonatorii principali de credite vor trebui să primească aprobare de la ministrul Finanţelor pentru fiecare cheltuială, iar dacă nu se conformează vor fi amendaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net