Gabriela Firea își asumă vina pentru incidentele de la ceremonia pentru Simona Halep

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea a fost huiduită la evenimentul de pe Arena NaționalăFoto: captură DIGI24
Gabriela Firea a fost huiduită la evenimentul de pe Arena NaționalăFoto: captură DIGI24

La o săptămână după ce a fost huiduită de aproape 20.000 de bucureșteni pe Arena Națională la ceremonia de prezentare a trofeului de la Roland Garros cucerit de Simona Halep, Gabriela Firea își recunoaște greșeala. ”Este clar că am greşit, atât eu cât şi echipa”, a declarat primarul Capitalei, citat de News.ro.

Ceremonia de prezentare a primului trofeu de Grand Slam cucerit de Simona Halep a început cu stângul în urmă cu o săptămână pe Arena Națională. Primarul Capitalei a ales s-o însoțească pe scenă pe sportiva proaspăt întoarsă de la Paris pentru a-i înmâna cheia orașului și o diplomă de excelență, iar reacția bucureștenilor a fost vehementă. Gabriela Firea a fost huiduită fără întrerupere din momentul în care a pășit pe stadion și până la părăsirea arenei.

A urmat o bâlbâială penibilă a primarului Capitalei pe rețelele de socializare, cu mesaje furioase postate la scurt timp după încheierea ceremoniei, închiderea contului de Facebook de câteva ori pentru eliminarea comentariilor negative și blocarea cetățenilor nemulțumiți de deciziile lui Firea.

Simona Halep a refuzat să comenteze incidentele, preferând să păstreze amintirile superbe cu cei 20.000 de oameni cântând imnul și aplaudând-o cu mult entuziasm. Lucrurile s-au așezat și pentru primarul Capitalei, care și-a recunoscut, într-un final, vina.

”M-am tot gândit zilele acestea, am reflectat dacă a fost sau nu bine, dacă am procedat corect şi am ajuns la o concluzie la care sper să ajungă cât mai multă lume: bunele intenţii au existat încă din prima clipă - că nu a ieşit tocmai cum am dorit, într-adevăr, acesta este marele regret ... Eu am avut cea mai bună intenţie, dar rezultatul nu a fost cel dorit şi este clar că am greşit, atât eu cât şi echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din Bucureşti acum o săptămână şi după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc şi moment să înmânez cheia oraşului şi diploma de excelenţă, după ce îi conferisem deja titlul de cetăţean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Naţională, acolo unde noi am organizat cu mare drag şi cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi", a declarat Gabriela Firea, citată de News.ro.

Gabriela Firea: ”M-aș fi bucurat să fiu mai înțeleaptă”

Ea a explicat că  a mers doar pe ideea că aşa se procedează în toată Europa, aşa se procedează şi în America.

"Toată dimineaţa de lunea trecută am fost criticată că nu mă organizez mai repede şi mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona şi m-am gândit că voi fi acuzată de aroganţă dacă nu merg acolo să înmânez şi să plec - pentru că asta a fost şi ideea - să înmânez cheia, să mă retrag şi să urmeze tot showul pe care l-am pregătit. Nu a existat nici o secundă intenţia de a rămâne eu în continuare la evenimentul Simonei Halep", a povestit primarul Capitalei.

Ea a recunoscut că cea mai bună soluţie ar fi fost o cermonie restrânsă la Primărie, iar Simona Halep să se întâlnească singură cu fanii pe Arena Naţională.

"Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aş fi bucurat să fiu mai înţeleaptă sau mai prevăzătoare şi să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locaţie, şi apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînţeles că acum cu mintea de azi, ştiţi cum e... mintea românului cea de pe urmă”, a conchis Firea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net