Gabriela Firea, invitată la convenţia partidului lui Victor Ponta: «Sper să nu fiu dată afară din PSD»

gabriela-firea.jpg

Gabriela Firea, la convenţia PRO România
Citeste tot despre: 

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, a organizat duminică (16 februarie) Convenţia anuală, la care au fost invitaţi şi Gabriela Firea, Marcel Ciolacu şi Călin Popescu Tăriceanu. Primarul Bucureştiului nu doar că l-a lăudat pe Victor Ponta, dar a făcut şi glume că speră că nu va fi dat afară din PSD pentru că participă la acest eveniment.

După ce între PSD şi Victor Ponta au existat contre, fostul premier pare a fi în relaţii bune cu actualii liberi ai partidului de stânga. El i-a invitat pe Marcel Ciolacu şi pe Gabriela FIrea la Convenţia anuală a Pro România, unde ambii l-au lăudat pe Ponta pentru activitatea lui ca prim-ministru. Firea chiar a glumit, spunând că sper că nu va fi dată afară din PSD. 

"I-am spus lui Victor: sper să nu fiu dată afară din partid că am venit la această întâlnire. Sper că au trecut acele vremuri în care dacă îndrăzneai să spui ce gândeşti, să spui ce e corect pentru români, pentru Bucuresti, erai chemat la o şedinţă, cu scenariu foarte bine stabilit, cu roluri foarte bine stabilite. Ştiţi unii dintre dumneavoastră din sală. Am avut de suferit din cauza unui mod de a conduce, care nu are legătură cu democraţia.

Vă salut, vă îmbrăţişez, mulţumesc pentru invitaţie. Am acceptat din prima secundă invitaţia lui Victor Ponta, a colegului nostru Victor de a fi azi împreună, pentru că a fost premierul cel mai performant pe care l-a avut România în ultimii ani. Nu trebuie să ne fie ruşine să recunoaştem, trebuie să ne uităm, să vedem unde am greşit, de ce am schimbat trei premieri în trei ani şi de ce nu am ales în fruntea Guvernului premieri ca Victor Ponta. Să ne punem această întrebare", a declarat Gabriela Firea, notează digi24.ro.

Loading...