Gabriela Firea, în doliu! Primarul Capitalei a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare

gabriela-firea-antena3.jpg

Gabriela Firea a anunțat că tatăl ei a murit
Foto: Arhivă Click

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat în decursul zilei de luni, 2 martie, ca familia sa este în doliu, după ce tatăl ei, Ioan Firea, a încetat din viață.

Gabriela Firea este în doliu. Aceasta a publicat în mediul online un mesaj, pe pagina sa oficială de Facebook, prin care anunța decesul tatălui său.„Dumnezeu să-l odihnească pe Ioan, tatăl meu și al fratilor mei! Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit", a scris Gabriela Firea. Utilizatorii rețelei de socializare i-au transmis în număr mare mesaje de condoleanțe primarului Capitalei, în urma veștii. 

Ioan Vrânceanu, tatăl Gabrielei Firea, a lucrat pe șantier ca muncitor necalificat. Gabriela Firea s-a născut în Bacău, fiind a doua din cei patru copii ai familiei Ioan și Veronica Vrânceanu. Primarul general al Capitalei mai are două surori, Nela și Angelica, și un frate, Ionel.

Cum arăta și cu ce se ocupa tatăl Gabrielei Firea

Mama Gabrielei Firea, pe nume Veronica, a fost vânzătoare, iar tatăl era muncitor necalificat pe șantier. În anul 1993, Gabriela Vrânceanu s-a căsătorit cu Răsvan Firea de la care are un băiat, Tudor Ștefan, născut în 1995.

După decesul soțului, în 24 ianuarie 2010, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010, cu care are 2 copii – David Petru (2012) și Zian Mihail (2015). Datorită problemelor cu băutura, în 2016, Gabriela Firea, împreună cu restul familie rămase la Bacău, au decis să-l interneze la un azil de bătrâni pe tatăl său, unde de altfel acesta a și locuit până în momentul decesului, potrivit playtech.ro.

ion-deplasare-15-10-2018-653.jpg

Tatăl Gabrielei Firea s-a stins din viață

„Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie şi adolescenţa. Mama era vânzătoare şi tata muncitor necalificat, pe şantier. Stăteam şase inşi într-un apartament cu două camere. Mama şi-ar fi dat şi sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineaţă până seara, era extraordinar de harnica şi de optimistă. N-aş putea să am aceleaşi cuvinte de laudă pentru tata. (…) Avea mari probleme cu băutura şi, normal, cu serviciul. (…) Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama. Până la urmă, am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama să divorţeze. Aveam 14 ani”, povestea Gabriela Firea despre copilăria sa, în urmă cu ceva vreme. 

 

Loading...

Citește și

  • Partidul lui Victor Ponta, Pro România, a organizat duminică (16 februarie) Convenţia anuală, la care au fost invitaţi şi Gabriela Firea, Marcel Ciolacu şi Călin Popescu Tăriceanu. Primarul Bucureştiului nu doar că l-a lăudat pe Victor Ponta, dar a făcut şi glume că speră că nu va fi dat afară din PSD pentru că participă la acest eveniment.

  • Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, spune că va depune plângere penală pentru sabotarea sistemului de termoficare, precizând că s-a produs o avarie după ce a fost livrat agentul termic la o temperatura cu 20 de grade mai mult decât trebuia. Firea a mai afirmat că acest sabotaj se produce la două zile după ce ministrul liberal al Economiei a declarat că că lucrează la o lege prin care Primăriei Capitalei să i se interzică plata subvenţiei pentru agentul termic, cu excepţia unui număr mic de persoane. USR Bucureşti o acuză pe primarul Capitalei Gabriela Firea că ”minte de îngheaţă apele” atunci când acuză un sabotaj după ce părţi mari din Sectoarele 2 şi 3 au rămas din nou fără căldură şi apă caldă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1