Gabriela Firea, în doliu! Primarul Capitalei a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare

Ultima actualizare:
Tatăl Gabrielei Firea s-a stins din viață
Tatăl Gabrielei Firea s-a stins din viață

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat în decursul zilei de luni, 2 martie, ca familia sa este în doliu, după ce tatăl ei, Ioan Firea, a încetat din viață.

Gabriela Firea este în doliu. Aceasta a publicat în mediul online un mesaj, pe pagina sa oficială de Facebook, prin care anunța decesul tatălui său.„Dumnezeu să-l odihnească pe Ioan, tatăl meu și al fratilor mei! Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit", a scris Gabriela Firea. Utilizatorii rețelei de socializare i-au transmis în număr mare mesaje de condoleanțe primarului Capitalei, în urma veștii. 

Ioan Vrânceanu, tatăl Gabrielei Firea, a lucrat pe șantier ca muncitor necalificat. Gabriela Firea s-a născut în Bacău, fiind a doua din cei patru copii ai familiei Ioan și Veronica Vrânceanu. Primarul general al Capitalei mai are două surori, Nela și Angelica, și un frate, Ionel.

Cum arăta și cu ce se ocupa tatăl Gabrielei Firea

Mama Gabrielei Firea, pe nume Veronica, a fost vânzătoare, iar tatăl era muncitor necalificat pe șantier. În anul 1993, Gabriela Vrânceanu s-a căsătorit cu Răsvan Firea de la care are un băiat, Tudor Ștefan, născut în 1995.

După decesul soțului, în 24 ianuarie 2010, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010, cu care are 2 copii – David Petru (2012) și Zian Mihail (2015). Datorită problemelor cu băutura, în 2016, Gabriela Firea, împreună cu restul familie rămase la Bacău, au decis să-l interneze la un azil de bătrâni pe tatăl său, unde de altfel acesta a și locuit până în momentul decesului, potrivit playtech.ro.


    Tatăl Gabrielei Firea s-a stins din viață
Tatăl Gabrielei Firea s-a stins din viață

„Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie şi adolescenţa. Mama era vânzătoare şi tata muncitor necalificat, pe şantier. Stăteam şase inşi într-un apartament cu două camere. Mama şi-ar fi dat şi sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineaţă până seara, era extraordinar de harnica şi de optimistă. N-aş putea să am aceleaşi cuvinte de laudă pentru tata. (…) Avea mari probleme cu băutura şi, normal, cu serviciul. (…) Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama. Până la urmă, am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama să divorţeze. Aveam 14 ani”, povestea Gabriela Firea despre copilăria sa, în urmă cu ceva vreme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net