Gabriela Firea anunță că există încă 340 de locuri în spital pentru pacienții cu coronavirus

gabi-firea_0.jpg

gabriela firea portret
Primarul general Gabriela Firea a dispus luarea câtorva măsuri extraordinare
foto: arhiva Click!

Gabriela Firea spune că Spitalul Victor Babeș poate asigura încă 340 de paturi pentru pacienții infectați cu coronavirus.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că Spitalul Victor Babeș poate oferi încă 340 de paturi pentru pacienții infectați cu coronavirus.

Spitalul de boli infecţioase Victor Babeş, administrat de Primăria Capitalei, prin ASSMB, este pregătit să asigure, dacă situaţia o va impune, încă 340 de paturi pentru pacienţii bolnavi de coronavirus, pe lângă cele 60 deja alocate, anunţă primarul general, Gabriela Firea.

Spitalul Victor Babeș poate asigura 340 de locuri pentru bolnavii de COVID-19

„Printre primele măsuri pe care le-am luat pentru asigurarea condiţiilor de asistenţă medicală pentru pacienţii depistaţi pozitiv pentru COVID-19 a fost inclusă şi alocarea unui corp special de clădire cu 60 de locuri. Este vorba despre Pavilionul B4, complet dotat şi modernizat anul trecut. (…)

La Spitalul ‘Victor Babeş’ s-au format echipe de 30 de medici, asistente medicale şi infirmiere care stau la spital 24 de ore din 24, timp de 2 săptămâni şi fac gardă la 3 zile. Mai mult decât atât, echipele medicale se vor autoizola ulterior, prin rotaţie, într-un centru de carantină pus la dispoziţie de Primăria Capitalei.

Această iniţiativă respectă recomandările epidemiologice de limitare a contactului personalului medical care tratează pacienţii cu COVID-19 cu familiile lor, dar şi cu alte persoane”, a scris Firea pe Facebook, care le-a mulțumit, de asemenea, cadrelor medicale din țară.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1