Gabriel Oprea s-a întors în PSD. Este vicepreşedinte în Comitetul Executiv şi are drept de vot

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea a venit duminică seară la sediul PSDFoto: arhivă personală
Gabriel Oprea a venit duminică seară la sediul PSDFoto: arhivă personală

Liderii PSD mai au un motiv de supărare pe lângă rezultatul catastrofal obţinut la alegerile prezidenţiale. Fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, s-a întors în PSD. Viorica Dăncilă a anunțat că fostul lider UNPR este acum vicepreședinte în Comitetul Executiv al PSD, unde are și drept de vot. Fostul ministru de interne a obţinut această funcție ca lider sindical, în urma semnării unui protocol de colaborare.

Viorica Dăncilă a explicat, duminică seară, de ce fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, a fost la sediul PSD, spre uimirea celor care l-au văzut în preajma Vioricăi Dăncilă. Fostul ministru al internelor a fost văzut alături de Codrin Ștefănescu în biroul șefilor PSD. 

„Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național. Avem cu cinci sindicate. Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți. Au și drept de vot”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată despre motivul pentru care Gabriel Oprea a fost prezent duminică la sediul PSD.

Cum au reacţionat mai-marii PSD când au fost întrebaţi despre întoarcerea lui Gabriel Oprea 

Președintele UNPR Gabriel Oprea a fost prezent duminică seară la sediul PSD din Kiseleff, deși secretarul general al PSD, Mihai Fifor, declara pentru Digi24 că el nu l-a văzut și că habar n-are despre prezența generalului la PSD. Gabriela Firea, întrebată dacă Oprea s-a întors în PSD, a evitat un răspuns clar. „E multă lume aici, nu am reușit să văd pe toată lumea”, a spus primarul Capitalei. 

Nici Eugen Teodorovici nu a vrut să recunoască prezența lui Gabriel Oprea în sediul partidului, spunând, la fel ca și colega sa, că este multă lume în sediu și nu i-a văzut pe toți cei care au venit. 

Gabriel Oprea a fost ministru de Interne în Guvernul Ponta, însă a demisionat după moartea polițistului Bogdan Gigină.

Anul trecut, reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Poliţie, care susțin că reprezintă 19.000 de oameni care lucrează în Ministerul de Interne, au anunțat că Gabriel Oprea s-a înscris în sindicatul lor.

Citeşte şi:

Cele mai amuzante fotografii cu Gabriel Oprea după ce a publicat imaginea trucată pe Facebook

Cazul Gigină! Lui Oprea îi plăcea să meargă pe contrasens

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net