Gabriel Oprea este încă în capul mesei, alături de premierul interimar

Ultima actualizare:

    Oprea este încă vicepremier în Guvernul interimarFoto: captură video
Oprea este încă vicepremier în Guvernul interimarFoto: captură video

Victor Ponta și Cristian Popescu Pidone au demisionat, în fața presiunii străzii, însă al treilea nume principal de pe buzele protestarilor este încă la guvernare. Chiar dacă zeci de mii de oameni i-au cerut demisia în stradă, Gabriel Oprea este încă în capul mesei, alături de premierul interimar desemnat de președintele Klaus Iohannis, Sorin Cîmpeanu.

Președintele a respins propunerea lui Victor Ponta de a-l pune premier interimar pe Mircea Dușă. Șeful statului l-a desemnat pe Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației. Până la formarea unui nou Guvern, componența cabinetului rămâne aceeași pe o perioadă de maximum 45 de zile, relatează Adevărul.

 Gabriel Oprea nu a demisionat, deși zeci de mii de români îi cer demisia de trei zile, în stradă. Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone au demisionat la presiunea străzii. Lui Oprea i se cere demisia de la moartea polițistului Gigină, care a căzut într-o groapă în timp ce îi deschidea drumul coloanei oficiale ministrului de Interne. După tragedia de la Colectiv, zeci de mii de români au protestat în toată țara și i-au cerut demisia lui Oprea, dar acesta ține cu dinții de scaun, sperând că strada se va liniști și va uita de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net