A furat 150.000 € dintr-un seif al unei familii din Oradea

Ultima actualizare:

    Kereszi Angelo a ajuns după gratii
Kereszi Angelo a ajuns după gratii

Jaf ca-n filme la Oradea: un interlop a reuşit să golească seiful unei familii plecate în străinătate. Individul a avut o misiune uşoară, întrucât l-a convins pe puştiul rămas acasă să scoată banii părinţilor din seif şi apoi să-i împartă pe jumătate. Kerezsi Angelo l-a păcălit apoi pe băiatul de 17 ani, dar a fost arestat preventiv. Paguba de aproape 150.000 de euro nu a fost încă recuperată.

Infractorul credea că a dat lovitura! Întreaga poveste a jafului a ieşit la iveală după ce băiatul unei familii plecate la muncă în străinătate, rămas acasă împreună cu bunicii, s-a prezentat la sediul Poliţiei Bihor pentru a reclama o tâlhărie. Elevul de 17 ani a susţinut iniţial că a fost ameninţat cu moartea şi obligat de Kerezsi Angelo să-i predea toţi banii din seif, dar a început să se încurce în detalii. Descusut de poliţişti, puştiul a recunoscut, până la urmă, că iniţial i-a fost părtaş individului la furt, pentru ca, în final, interlopul să-l păcălească şi să-l jefuiască. 

Potrivit declaraţiei date de băiat, Kerezsi l-a convins să fure banii din seiful familiei, faptă pe care au şi comis-o sâmbăta trecută. Cei doi au mers apoi cu prada acasă la interlop. Surpriză, însă, fiindcă interlopul nu mai voia să împartă nimic, scrie adevarul.ro. Ameninţându-l pe adolescent cu moartea, i-a luat toţi banii, după care l-a dat afară din casă. Speriat, puştiul s-a dus glonţ la Poliţie. 

Kerezsi Angelo a fost reţinut luni pentru 24 de ore, iar marţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  Potrivit unor surse, paguba se ridică la nu mai puţin de 150.000 euro, sumă pe care poliţiştii încă n-au reuşit s-o recupereze.  La rândul său, băiatul de 17 ani este cercetat în stare de libertate, sub acuzaţia de furt între membrii de familie. “Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi în vederea recuperării integrale a prejudiciului cauzat”, a comunicat Alina Dinu, comisar la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net