Full Moon Festival, la Arenele Romane

9_4.-1col-kovacs.jpg

Kovacs cântă duminică

Cea de-a doua ediție a Full Moon Live îi reunește pe scena Arenelor Romane din București, în weekendul 25 – 26 august, pe unii dintre cei mai buni artişti ai momentului, în cadrul unui festival plin de magie și mister, anunță organizatorii evenimentului.

Astfel, sâmbătă îţi veţi putea auzi pe  Jean Gavril, Moonlight Breakfast şi Jessie Ware (UK), iar duminică vor urca pe scenă Mihail, Kovacs (NL) şi Nouvelle Vague (FR). Biletele pentru o zi costă119 lei sau 169 lei (la Golden Ring), iar un abonament pentru ambele zile, luat în avans, costă 199 sau 299 lei.

Timpuri Noi şi Sarmalele Reci fac show în Bucureşti

Un concert unplugged alături de două dintre cele mai longevive trupe ale rock-ului românesc: Timpuri Noi şi Sarmalele Reci. Asta vă aşteaptă vineri, 24 august, de la ora 19.00, la Quantic din Bucureşti.  Va fi un eveniment live, 100% acustic, cu hituri pe care le-aţi fredonat de zeci de ori până acum. Biletele costă 35 de lei până la 23 august şi 50 de lei în ziua evenimentului.

Începe Festivalul de Teatru Independent Undercloud

Se iau cele mai bune spectacole, se abate de la reţeta tradiţională şi se adaugă două ingrediente noi – dans şi performance – se lasă timp de 10 zile să (se) joace, să danseze şi să bucure inimile îndrăgostiţilor de artă independentă. Aşa rezultă cea de-a unsprezecea ediţie Undercloud, Festivalul Internaţional de Teatru Independent care va avea loc în perioada 22-31 august la ARCUB-Gabroveni. Publicul va avea ocazia să participe la peste 35 de evenimente cu artişti din România, Anglia, China, Franţa, Israel, Polonia şi Portugalia. Este vorba despre spectacole de teatru, spectacole-lectură, dans, performance, workshop-uri, conferinţe şi lansări de carte. Programul complet îl găsiţi pe www.undercloud.ro.

loading...
Loading...