Fraţii Stoica trimit mesaje împotriva violenţei

Ultima actualizare:
Stoica
Stoica

Campionii mondiali Superkombat Andrei Stoica si Bogdan Stoica, primii intr-o campanie contra violentei

Violenta nu a fost si nu ar trebui sa fie niciodata o optiune. Violenta este cea care distruge suflete, dezbina familii, fura viitorul.

Campania initiata de Simona Chitac Media si care ii are in prim plan pe Andrei Stoica si Bogdan Stoica, doi frati, doi campioni mondiali Superkombat, doreste sa atraga atentia asupra faptului ca, uneori, iuresul vietii ne impiedica sa vedem si sa luam atitudine asupra unui lucru care ne afecteaza in cel mai inalt grad pe toti, indiferent daca suntem copii, adulti, femei, barbati, sportivi sau oameni obisnuiti: violenta.

In contextul actual in care violenta este mediatizata ca fapt real si prezent in orice mediu social, este necesar sa repozitionam mesajul anti-violenta in normalitatea si cursul firesc al existentei. Mai multi sportivi si alte persoane publice se vor uni pentru a transmite mesaje anti-violenta.

Pentru proiectul-pilot au fost alesi cei doi campioni mondiali Superkombat, Andrei Stoica si Bogdan Stoica, cu un numar impresionant de fani, fiind cei mai potriviti sa transmita mesajele impotriva violentei. Prin proiectul-pilot inceput la sfarsitul lunii iulie se urmareste strangerea comunitatii iubitorilor de sporturi de contact in jurul lui Andrei Stoica si Bogdan Stoica, dar si a celorlalte persoane publice ce vor fi asociate, ca nucleu impotriva violentei.

“Sub mesajul Aceste maini spun NU VIOLENTEI, campania si-a propus sa atraga atentia la cel mai inalt nivel asupra pericolelor care pandesc in special generatia tanara si care duc la escaladarea violentei cu urmarile cele mai tragice. Violenta distruge atat viata victimei si  familia acesteia, cat si viata si familia atacatorului. In violenta nu exista invinsi si invingatori. In violenta suntem toti victime”, a declarat Simona Chitac, initiatoarea campaniei.


    Stoica
Stoica

Campania va incepe la nivel de Bucuresti prin difuzarea unor stickere pentru masini sau pentru locatii-partenere, cu un mesaj usor de memorat: SUSTINEM FRATII STOICA IMPOTRIVA VIOLENTEI.

“Am fost prinsi in ultima perioada fara voia noastra si fara substrat real in situatii cu potential violent. Asocierea noastra in aceasta campanie este mai mult decat binevenita, mai ales ca nici eu, dar nici fratele meu, Bogdan, nu ne asociem cu violenta de niciun fel si in niciun context. Scopul principal este sa adunam in jurul nostri oameni care nu cred in violenta si nu o promoveaza sub nicio forma. Tinerii vor trebui sa inteleaga si sa se formeze in directia mesajului nostru: Fiti sportivi, nu violenti!”, a declarat campionul mondial en-titre Superkombat, Andrei Stoica.

Campania impotriva violentei a debutat la sfarsitul lunii iulie si se va derula pana la finalul anului 2014, si la nivel national. Incepand cu luna septembrie, campania se va extinde la nivel de licee bucurestene, cand mai multi sportivi si persoane publice vor merge sa transmita mesaje impotriva violentei elevilor de clasa a XII-a. Mutumim partenerilor proiectului, cat si autoritatilor care s-au aliniat pana in prezent campaniei: Directia Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Federatia Romana de Kempo, Tiger Security, GGS Security, Nei Guard, Urspruch Romania, Respect Gym, Clubul Sportiv Ciprian Sora, Casino Life&Business Magazine, For Rich Only, sportnews.ro, luptatorii.ro, Simona Chitac Media. Sunt asteptate si alte entitati care se vor alinia in transmiterea mesajelor impotriva violentei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net