FOTO VIDEO Incendiu la clubul Bamboo din Capitală. 38 de răniți

Citeste tot despre: 

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineaţă la clubul Bamboo din Capitală. 38 de persoane au fost duse la spital, iar una se află în stare gravă, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Clădirea a fost distrusă în totalitate, iar pompierii au activat Planul Roşu de intervenţie. Până în acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că nu există încă informaţii despre persoane care ar fi rămas în club, însă în cazul unei astfel de situaţii ele vor fi probabil găsite carbonizate

.

Conform Agerpres, în urma incendiului clubul s-a părbuşit în totalitate. Nu există persoane arse, ci numai persoane care au fost carbonizate.

UPDATE 7:50 La această oră mai sunt doar 10 persoane spitalizate, dintre care una în stare gravă la Spitalul Floreasca. Nu există victime cu arsuri.

UPDATE 7:45 Intervenția continuă, dar nu mai este un pericol atât de mare. Numărul echipajelor de intervenție au fost reduse de la 24 la 14. Mai sunt doar câteva focare de stins. „Ultimele informații pe numărul persoanelor care au ajuns la spital este de 38. 17 persoane au ajuns la spital cu mijloace proprii și 21 cu mijloace de intervenție. Nu o să ne pronunțăm dacă am trecut prin această intervenție fără să avem victime. S-ar putea să rămână echipe de pompieri până la 6:00 - 7:00 seara”, a declarat Raed Arafat. 

UPDATE 7:30 Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au preluat acest caz. Potrivit ultimelor informaţii, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere. La clubul Bamboo se află, la această oră, şi procurori care anchetează împrejurările în care a izbucnit incendiul. 

UPDATE 7:10 Din cele 22 de persoane duse la spital pentru îngrijiri medicale, 20 au rămas internate, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că la această oră nu se mai află la fața locului persoane rănite în urma incendiului de la Clubul Bamboo.

UPDATE 7:00 Clădirea a fost evacuată în totalitate iar incendiul este controlat. Încă nu se știe dacă sunt persoane prinse sub dărâmături. 

Loading...

Citește și