FOTO EXCLUSIV «Eleva violată» a ajuns piţi tunată

Ultima actualizare:

    Tânăra s-a transformat într-o vampă şi poate fi cu greu recunoscută sub “tonele” de machiaj
Tânăra s-a transformat într-o vampă şi poate fi cu greu recunoscută sub “tonele” de machiaj

Numele ei era pe buzele tuturor în 2011! Oana Racoviţă (20 de ani) a devenit atunci “vedetă” peste noapte, după ce şi-a acuzat profesorul de sport că a violat-o. Între timp, tânăra care l-a lăsat pe dascăl fără serviciu şi cu cazierul pătat s-a transformat într-o adevărată vampă.

În noiembrie 2011, vestea că o elevă de la liceul bucureştean "Jean Monnet" a fost violată de profesorul de sport în timpul unei excursii la Predeal a şocat întreaga ţară. Dan Octavian Vişan (28 de ani) a recunoscut atunci că a făcut sex cu Oana, care avea doar 17 ani, în mai multe rânduri. De altfel, anchetatorii au stabilit că nu a fost vorba de un viol şi l-au condamnat la trei de închisoare cu suspendare pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor.

În timpul procesului, Oana se îmbrăca şi arăta ca o elevă decentă

În timpul procesului,  Oana se îmbrăca şi arăta  ca o elevă decentă
În timpul procesului, Oana se îmbrăca şi arăta ca o elevă decentă

Ca să mai uite de ruşinea trăită, Oana s-a cufundat în studiu atât de adânc, încât a reuşit să ia Bac-ul abia în cea de-a doua sesiune din 2013. Acum tânăra gustă din plin din viaţa de studentă. Ea e în primul an la o facultate privată de medicină dentară din Capitală. Pe lângă noul statut, tânăra şi-a schimbat radical şi înfăţişarea. Cu noul look ar putea face invidioasă orice piţipoancă. Dovadă stau zecile de poze pe care bruneta şi le postează zilnic.

oana
oana

Chiar dacă are doar 20 de ani, machiajul strident o face să pară mai "coaptă" cu câţiva ani. Boticul, care a căpătat şi el proporţii demne de o adevărată piţi, face senzaţie în selfi-urile de pe Facebook. Din arsenal nu lipsesc genele false, sprâncenele "trase" cu compasul, bronzul, exten­­siile de păr, lentilele de contact şi "tonele" de fond de ten. Oana adoptă des ţinute provocatoare şi bate cluburile în lung şi-n lat. Mai mult, tăticul ei e la fel de mândru de odrasla sa, încât se distrează cot la cot cu ea. Se pare că "violul" nu a lăsat urme adânci în sufletul brunetei, care-şi trăieşte viaţa la intensitate maximă.

CLIIMA20140507_0144
CLIIMA20140507_0144

«Profu' de sex», recepţioner de hotel

Dan Octavian Vişan (28 de ani), acuzat iniţial pentru viol, dar condamnat pentru sex cu minore, şi-a dat demisia după ce a izbucnit scandalul. A primit trei ani de închisoare cu suspendare şi a încercat apoi să-şi pună ordine în viaţă. În primăvara anului trecut, "profu' de sex" s-a angajat ca recepţioner la un hotel de 3* din Capitală.

Dan Octavian Vişan
Dan Octavian Vişan

Contactat de reporterii Click!, Octavian Vişan nu a vrut să comenteze dacă şi-a păstrat locul de muncă sau a fost nevoit să-l schimbe din cauza notorietăţii nedorite. Întrebat dacă a mai luat legătura cu Oana, fostul dascăl a răspuns răspicat: "Nu! Sub nici o formă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net