FOTO În ce lux s-a refugiat Elena Udrea! Vila din Corbeanca a iubitului ei a fost scoasă la vânzare

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a locuit în Costa Rica, alături de famile, într-un apartament mic, dar cochet. În România, stă în lux
Elena Udrea a locuit în Costa Rica, alături de famile, într-un apartament mic, dar cochet. În România, stă în lux

După un an și jumătate, s-a întors acasă! Elena Udrea a revenit în țară ieri dimineață și locuiește acum în vila iubitului ei, din Corbeanca, care culmea este scoasă la vânzare de câteva luni. S-a refugiat în lux, după cum ne arată și fotografiile din casa aflată pe malul lacului.

Elena Udrea (45 de ani) s-a întors din  Costa Rica. A urcat în avion duminică dimineață, a aterizat la Frankfurt, iar de aici, se pare că luat avionul până la Sofia.

Era prima cursă care o aducea mai aproape de țară, iar iubitul ei, Adrian Alexandrov (32 de ani), a venit în Bulgaria și a luat-o cu mașina.

Curtea vilei este îngrijită și nu lipsesc din peisaj animalele de companie
Curtea vilei este îngrijită și nu lipsesc din peisaj animalele de companie

Ieri, 8 iulie, era deja acasă și se plângea că cele 20 de ore petrecute pe drum au epuizat-o atât pe ea, cât pe Eva, fetița ei de 10 luni.

Elena Udrea se reface după drumul lung

”Elena se reface, pentru că este obosită. Am stabilit deocamdă mai multe lucruri legate de botez, despre nuntă nu am vorbit nimic”, a declarat astăzi, 9 iulie, Adrian, în timp ce se afla la volanul mașinii și se pregătea să plece de acasă.

Terasa vilei din Corbeanca, unde își petrece timpul Elena Udrea
Terasa vilei din Corbeanca, unde își petrece timpul Elena Udrea

El și-a adus fetele, dar și pe viitoarea sa soacră în vila de lux pe care o deține în localitatea ilfoveană Corbeanca. Elena Udrea nu a ieșit din casă, dar a putut fi văzută în această dimineață prin geamul mare din  living, într-o lenjerie sexy de noapte din mătase și dantelă. Se plimba cu Eva în brațe.

Adrian Alexandrov: ”Vila dispune de finisaje de lux”

Casa în care stă acum Udrea are 170 mp utili și patru dormitoare și se află la vânzare. ”Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să-şi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara. La etajul unu regăsim trei dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi șemineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de două locuri de parcare în curte. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională”, a descris Alexandrov proprietatea, pe un site de imobiliare.

Biroul vilei, decorat în roșu
Biroul vilei, decorat în roșu

Dacă în martie, somptuoasa casă se afla la vânzare cu 205.000 euro, acum a fost redusă la 190.000 de euro, semn că tânărul iubit are nevoie de bani gheață.

Elena Udrea dădea pe chirie 3.000 de euro pe lună

Înainte să plece din România, Udrea locuia cu chirie în una dintre cele mai scumpe locuinţe construite vreodată în România. Pentru apartamentul spațios și ultra-cochet, de la parterul Complexului Stejarii, aceasta plătea lunar 3.000 de euro.

Dormitorul matrimonial unde-și petrec nopțile Elena Udrea și Adrian Alexandrov
Dormitorul matrimonial unde-și petrec nopțile Elena Udrea și Adrian Alexandrov

A părăsit opulentul loc pentru o mică locuință în Costa Rica, acolo unde a fugit în 8 februarie 2018, înainte cu patru luni să fie condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în Dosarul „Gala Bute”.

S-a bucurat în liniște de libertate până pe 3 octombrie, când fost reținută pe stradă de Interpol. A fost închisă și eliberată apoi pe 24 decembrie, după ce judecătorii de la Înalta Curte i-a suspendat condamnarea.

CCR stabilise că toate compelturile de 5 judecători fuseseră constituite ilegal. Nu a venit atunci în țară, ci a așteptat ca și completurile de 3 să aibă aceeași soartă.

Elena Udrea, urmărită în alte trei dosare

Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută, când tot CCR a stabilit că magistrații care au judecat cazurile nu erau ”specializați pe corupție”.

Baia dormitorului matrimonial
Baia dormitorului matrimonial

Astfel că dosarul ei nu se va rejudeca din faza de apel, ci de la zero, abia din septembrie. Iar specialiștii spun că până la o altă decizie finală, unele acuzații se vor prescrie.

Dar ea mai apare în alte trei dosare: ”Microsoft”,  ”Hidroelectrica” și ”BRD”. În ultimul dintre ele este cercetată pentru că ar fi luat ilegal un credit de aproape 3,3 milioane de euro.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/elena-udrea-s-intors-romania-am-renuntat-de-bunavoie-la-statutul-de-refugiat-costa

https://www.click.ro/news/national/de-ce-elena-udrea-intrat-romania-pe-la-giurgiu

https://www.click.ro/news/national/elena-udrea-plecat-din-costa-rica-impreuna-cu-mama-si-fiica-sa-ce-plan-are-fostul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net