Iubitul Elenei Udrea face bani din proprietăţi de lux

Ultima actualizare:

    Adrian Alexandrov apare într-un afiș de promovare a afacerii sale imobiliare
Adrian Alexandrov apare într-un afiș de promovare a afacerii sale imobiliare

Din ce bani trăieşte iubitul Elenei Udrea? Este o întrebare aflată pe buzele multora. Adrian Alexandrov este agent imobiliar şi intermediază vânzarea caselor aflate în portofoliul Re/Max, multe dintre ele proprietăţi de lux. Pentru ca afacerea să-i meargă ca pe roate, el îşi face reclamă, cu afişe uriaşe, în Pipera.

Înainte să o cunoască pe Elena Udrea (44 de ani), Adrian Alexandrov (32 de ani) a cochetat cu modelingul. A fost manechin pentru case celebre, iar în ultima perioadă a lucrat în Dubai, unde a recomandat-o şi pe Monica Gabor. După ce a renunţat la această lume „strălucitoare”, tânărul s-a apucat să vândă case. A fost broker imobiliar câţiva ani, dar după ce a cunoscut-o pe fosta blondă de la Cotroceni, acesta a decis să treacă la un alt nivel, la îndemnul logodnicei sale. Astfel că anul trecut şi-a deschis propria companie imobiliară pe care a afiliat-o brandului Re/Max, cel mai mare francizor din lume pe segmentul agenţiilor imobiliare.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au împreună o fetiță, pe Eva
Elena Udrea și Adrian Alexandrov au împreună o fetiță, pe Eva

”Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, aşa că am preluat franciza Re/Max, fiind total angajat şi încrezător în acest nou proiect. Piaţa imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult şi tranzacţionându-se proprietăţi la preţuri foarte mari”, a declarat Alexandrov pentru Profit.ro.  

Micuța Eva este răsfăţată de tată, de când mama ei se află în arest
Micuța Eva este răsfăţată de tată, de când mama ei se află în arest

Pe site-ul Re/Max România, Adrian a reuşit să adune numai proprietăţi de lux. Spre exemplu, vinde o vilă superbă în cartierul Primăverii cu aproape 3,2 milioane de euro, o alta în Floreasca, cu 2,8 milioane de euro.  Tot aici găsim o casă cu şapte camere, situată în Corbeanca, judeţul Ilfov, care se dă cu 1,2 milioane de euro, dar şi o bijuterie de vilă, cu şapte dormitoare, la 1,4 milioane de euro. Proprietatea se întinde pe 1.600 mp de teren şi se află în Otopeni. Totodată, Adrian Alexandrov vinde clădiri de birouri şi oferă spre închiriere numai locaţii pentru oamenii putred de bogaţi. Vile din Corbeanca sau ridicate pe malul Lacului Snagov se închiriază pe Re/Max cu 4.500 de euro pe lună. Iar comisionul perceput de Adrian este evident pe măsura tarifului. Pentru ca afacerea să-i meargă ca pe roate, iubitul Elenei Udrea îşi face reclamă la greu. Acum, îl putem vedea pe un ditamai afişul lipit de gardul unei curţi aflate în Pipera, aproape de Zoo Băneasa. 

Această vilă se află în Floreasca și se dă cu 2,8 milioane de euro
Această vilă se află în Floreasca și se dă cu 2,8 milioane de euro

În portofoliul lui Adrian se mai află o vilă în Primăverii, care se vinde cu aproape 3,2 milioane de euro
În portofoliul lui Adrian se mai află o vilă în Primăverii, care se vinde cu aproape 3,2 milioane de euro

Udrea a făcut şi ea afaceri imobiliare, cel care a lansat-o fiind Traian Băsescu. Povestea a început în 2002, când Băsescu era primar general al Capitalei. Acesta a dat 11.000 de mp pe malul Lacului Griviţa unei firme care urma să construiască un cartier ANL, scrie Jurnalul Naţional. Firma, aflată azi în faliment, a ridicat 90 de vile care au intrat în posesia unor clienţi extrem de importanţi, cum ar fi Elena Udrea, fostul deputat PSD Cristian Rizea sau apropiaţii lui Dorin Cocoş. Fostul ministru al Turismului a fost condamnat în 5 iunie la 6 ani de închisoare cu executare în Dosarul „Gala Bute”, pentru abuz în serviciu şi luare de mită, dar a fugit din ţară. Se află în Costa Rica, acolo unde în urmă cu şapte zile a fost „săltată” de pe stradă de Interpol. Fiica sa, Eva, care are 20 de zile de viaţă, este crescută de tatăl ei, Adrian, împreună cu mama Elenei. Udrea a început relaţia cu Adrian Alexandrov în 2016, iar un an mai târziu cei doi s-au logodit. 

Udrea așteaptă decizia judecătorilor din Costa Rica 

Săltată miercurea trecută din stradă, din San Jose, Elena Udrea a ajuns, conform ziarului Diario Extra, în Centrul de îngrijire instituțională Curling Vilma Rivera, cunoscut sub numele de închisoare pentru femei ”Fostul Bun Păstor”. 

Ea a făcut recurs și așteaptă, în aceste zile, decizia judecătorilor. Aceștia pot decide ca ea să rămână în continuare în închisoare sau să fie arestată la domiciliu.  Cornel Tăbăcaru, miliardarul care stă de 18 ani în Costa Rica și are calitatea de rezident, susține că Udrea ar putea fi deportată şi nu extrădată, iar dacă se va întâmpla acest lucru din urmă, cu siguranță va dura, având în vedere că motivarea sentinței nu s-a dat. Miliardarul a mai spus că fostul ministru al Dezvoltării ar putea cere biroului ONU din Costa Rica să decidă ţara în care va pleca, dacă justiţia va hotărî deportarea ei. Pe de altă parte, noul președintele din Costa Rica a fost ales anul acesta pentru lupta anticorupție și va continua această campanie. 

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net