Elena Udrea, cadou la împlinirea vârstei de 45 de ani: libertatea!

Ultima actualizare:

    Blonda de la Cotroceni a fost arestată  pe 3 octombrie în Costa Rica
Blonda de la Cotroceni a fost arestată pe 3 octombrie în Costa Rica

Când era mică, Elena Udrea mânca ciocolată doar la Sărbători. La 41 de ani, blondina candida pentru funcţia de preşedinte al României. Pentru ea, viaţa e ca un scenariu de film. Cu două zile înainte de a împlini 45 de ani a primit vestea cea mare: a fost eliberată din puşcărie.

Viaţa bate filmul! Este foarte adevărată această zicere în cazul Elenei Udrea. În februarie a fugit tocmai în Costa Rica, înainte să primească sentinţa definitivă de 6 ani de închisoare, în Dosarul “Bute”. A fost fericită în San Jose, împreună cu buna ei prietenă Alina Bica, şi ea condamnată la 4 ani de puşcărie. Elena Udrea se simţea împlinită: avea mulţi bani, un iubit tânăr, Adrian Alexandrov (30 de ani), iar pe 20 septembrie a născut-o pe Eva-Maria. Bebeluşa a împlinit, pe 20 decembrie, 3 luni, vârstă la care ar fi putut fi botezată.

Viaţa fără griji s-a sfârşit într-o zi banală de miercuri, 3 octombrie, când îşi bea cafeluţa de dimineaţă împreună cu Alina Bica. Elena Udrea a fost săltată în plină stradă de Interpol, la fel şi Bica. Apoi, ca să iasă din puşcăria “Bunul Păstor” din Costa Rica, cele două românce au invocat tot felul de motive, însă magistraţii au decis pe 28 noiembrie ca ele să rămână după gratii. Udrea se pregătise sufleteşte să îşi aniverseze împlinirea vârstei de 45 de ani, pe 26 decembrie, după gratii, fără tort, doar cu Alina Bica şi celelalte deţinute din celulă, însă soarta i-a zâmbit și a ajuns în brațele iubitului, alături de fiica lor.

Dar o veste venită de la 10.000 de kilometri distanţă, adică de la Bucureşti, le-a umplut inimile de bucurie. Ce cadou mai frumos putea primi “blonda de la Cotroceni” de ziua ei dacă nu eliberarea? Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis eliberarea lor, ca şi în cazul altor condamnaţi, în contextul în care Curtea Constituţională (CCR) a stabilit pe 5 decembrie 2018 că, în ultimii ani, completurile formate din cinci magistraţi au fost formate ilegal. Aşadar, condamnaţii au dreptul să conteste sentinţele definitive. Şi iată că avocaţii nu au stat pe gânduri şi au cerut rejudecarea proceselor, iar Elena Udrea a ieșit din închisoare chiar în ziua de jun.

Primul care s-a bucurat de decizia judecătorilor a fost iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, cel care se află în aceste zile în Costa Rica, alături de fetiţa lor, Eva Maria, în vârstă de 3 luni: “În urma deciziei Curţii Constituţionale, instanţa de judecată din dosarul Elenei a dispus eliberarea ei. Moş Crăciun pentru noi a venit mai devreme, iar Elena poate în sfârşit să îşi petreacă sărbătorile în libertate, alături de fetiţa ei”. 

Drumul Elenei Udrea, de la fata taxatoarei, la Cotroceni. Elena Udrea a copilărit în cartierul Micro V, din Buzău, într-o familie de muncitori, tatăl şofer, iar mama taxatoare la societatea de transport public local. În 1991, adolescenta Elena Udrea s-a înscris la concursul „Miss Adolescenta Buzău”. Fetele au avut de parcurs trei probe. A treia probă i-a dat bătăi de cap. Fiecare concurentă se prezintă singură, iar Elena Udrea este prima. ”Sunt Elena, anul IV, la Haşdeu. În curând n-o să mai am 17 ani”, aşa a început prezentarea, potrivit presei locale. Îşi cere scuze pentru emoţii. Fluierături în sală. ”Voi recita o poezie a lui Lucian Blaga”, anunţă Elena Udrea. Obţine puţine aplauze, dar ia o menţiune. Studiază la Facultatea de Drept a Universităţii ”Dimitrie Cantemir” şi obţine diploma de licenţă în 1996, apoi profesează ca avocat. În 2003, la 30 de ani, a dat lovitura. A devenit soţia lui Dorin Cocoş, multimilionar în euro.

”Blonda de la Golden Blitz”, protejata lui Traian Băsescu, obţine un loc în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, apoi ministru al Turismului, iar în 2014 este candidat la Preşedinţia României. Din 2008, a fost deputat şi s-a făcut remarcată doar prin colecţia de pantofi şi de poşete scumpe. În seara zilei de 10 februarie 2015, Elena Udrea a fost reţinută şi plasată în arest în dosarul „Microsoft”. A stat 72 de zile după gratii şi a promis că va scrie o carte despre condiţiile din penitenciar.

Eliberată în Ajunul Crăciunului

Elena Udrea s-a fotografiat în România, alături de iubitul ei și de fiica lor
Elena Udrea s-a fotografiat în România, alături de iubitul ei și de fiica lor

Parcursul Elenei Udrea pare desprins dintr-un film sau dintr-o carte în care totul se termină cu bine. După ce a stat 82 de zile închisă în penitenciarul din Costa Rica, fosta blondă de la Cotroceni a fost eliberată de autorități chiar în Ajunul Crăciunului, cu două zile înainte de a împlini 45 de ani.

Fericită că a putut să-și strângă în brațe fetița de trei luni și să-și sărute iubitul chiar de Crăciun, Elena Udrea a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieții ei. Aceasta a publicat o fotografie de familie pe rețelele sociale, alături de un mesaj de suflet.

„Dumnezeu a făcut o minune și sunt acasă de Crăciun! Mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine și pentru bebelușul meu! Le mulțumesc mamei și lui Adrian că au avut grijă de Eva în lipsa mea, sunt o bunică și un tătic minunați! Mulțumesc celor care au făcut posibilă eliberarea mea înainte de sărbători! Vă urez Crăciun Fericit!”, a scris Elena Udrea în dreptul fotografiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net