Fostul fotbalist Ioan Timofte, ridicat de mascați pentru cămătărie

ioan-timofte-alexandru-hojda.jpg

ioan timofte fotbalist
Fostul fotbalist Ioan Timofte a fost săltat de mascați
Citeste tot despre: 

S-a lăsat de fostbal și s-a apucat de cămătărie? Fostul fotbalist Ioan Timofte a fost ridicat de procurorii DIICOT, suspectat că ar face parte dintr-o rețea de cămătari care au dat bani la aproximativ 30 de oameni, care au rămas fără case, pentru că nu au reuşit să returneze sumele primite.

Au fost percheziții de amploare în această dimineață (17 martie) în județele Timiș și Suceava. Au fost vizate persoane acuzate de cămătărie și de un prejudiciu de 3,5 milioane de euro, scrie news.ro. Fostul fotbalist Ioan Timofte a fost ridicat de procurorii DIICOT, în urma percheziţiilor făcute în judeţe Timiş şi Suceava, la persoane suspectate că au oferit bani cu camătă la aproximativ 30 de oameni, care au rămas fără case, pentru că nu au reuşit să returneze sumele primite, prejudiciul în acest caz fiind de 3,5 milioane de euro.A

Timofte urmează să fie audiat la sediul DIICOT Timişoara. 

Alături de fostul fostbalist au mai fost ridicaţi şi liderii grupării infracţionale, fraţii Tuţă şi Artur Martinescu. 

Ioan Timofte este cunoscut ca un pasionat al jocurilor de noroc. El a jucat nouă sezoane în prima ligă din Portugalia, la echipele Porto şi Boavista. În România, Timofte a fost înscris la CSM Reşiţa şi Politehnica Timişoara.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1