Fost șofer de TIR, singurul candidat pentru postul de manager al spitalului din Câmpina

x-9-1-2col.jpg

Gabriel Dima a fost viceprimar de comună timp de doi ani, a lucrat ca şofer de tir, iar în prezent este ambulanţier în cadrul SAJ Prahova

Gabriel Dima (43 de ani), ambulanţier în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, fost şofer de tir, printre altele, a fost singurul candidat înscris la concursul pentru funcţia de manager al Spitalului Municipal Câmpina (SMC), unitate suport COVID-19.

Deşi a afirmat că are studii juridice şi experienţă de doi ani în domeniu, prestaţia fostului şofer în faţa comisiei de examinare a fost jenantă. Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al SMC Câmpina a fost organizat luni, 8 februarie. 
Concurentul trebuia să-şi prezinte proiectul de management în faţa unei comisii din care au făcut parte doi manageri de spital, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi un reprezentant al Asociaţiei Pacienţilor. 
Conform procedurii, Gabriel Dima a trebuit să răspundă la o serie de întrebări venite din partea comisiei de examinare, însă explicaţiile sale au stârnit râsete în sala de examen. „Cu ce planuri de măsuri veniţi dumneavoastră pentru ca în spitalul Câmpina să nu se întâmple ca la Matei Balş şi la Piatra Neamţ?”, a fost întrebarea reprezentantului pacienţilor din Prahova. Iată răspunsul halucinant al concurentului: ”Referitor la chestia cu focul, deci e o măsură importantă pe care poţi să faci un contract de prestări servicii cu o anumită firmă care să-ţi verifice de exemplu toate instalaţiile electrice, pe parte de aparatură şi trebuie ţinut acest lucru în scurt...”.
În acelaşi ton au urmat şi alte răspunsuri la întrebările comisiei. Întrebat cum poate rezolva criza de comunicare între spital şi rudele pacienţilor bolnavi de COVID-19 in­­­ternaţi la Câmpina, ambulanţierul a răspuns: ”Deci o altă chestie care poţi să mai faci în afară de telefonic, nu poţi să-l îmbraci pă ruda pacientului în costum de COVID şi să-l duci la... Aici e altă chestie...”, a fost o parte din răspunsul său.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1