A fost activat sistemul «Alertă, răpire copil!», după ce o fetiță de 13 ani a fost răpită de unchiul ei

fetita-disparuta.jpg

Daria Maria Puica, fata de 13 ani dispărută în județul Cluj
Foto: IPJ

Poliția Română a declanșat sistemul „Alertă, răpire copil!”, după ce Daria Maria Puica, o fetiță de 13 ani din comuna Vultureni, județul Cluj, ar fi fost răpită de un tânăr de 27 de ani, care este unchiul ei.

Fetița a plecat duminică după-amiază, 20 octombrie, de acasă până la un magazin, însă nu s-a mai întors. Ultima dată a fost văzută de vecini în compania unchiului ei, în vârstă de 27 de ani, care, la rândul lui, a dispărut de atunci. 

Zeci de echipaje ale poliției și jandarmeriei s-au mobilizat pentru căutarea și găsirea minorei, însă până în acest moment autoritățile nu au reușit să îi dea acesteia de urmă. Aceștia au activat sistemul „Alertă, răpire copil!”.

 Suspectul se numește Marian Cosmin Almas și are 27 de ani, iar oamenii legii au indicii să creadă că bărbatul are legătură cu acest caz de dispariție.

suspectul.jpg

Principalul suspect este chiar unchiul fetiței
Foto: IPJ

Persoanele care dețin informații referitoare la acest caz sunt rugate să sune la 112 și să nu intervină personal.

Potrivit poliţiştilor, citați de stiridecluj.ro, în momentul dispariției fata era îmbrăcată cu pantaloni de tip colanţi, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir) şi în picioare avea pantofi sport.

Semnalmentele minorei:

  • Înălţime: 150 centimetri;
  • Greutate: 45-50 de kilograme; 
  • Constituţie atletică
  • Păr şaten;
  • Ochi căprui;
  • Semne particulare: cicatrice pe frunte. 

 

 

 

Loading...