Fiu de judecătoare, la zdup pentru droguri. Beizadeaua îşi făcea de cap în Craiova

Ultima actualizare:

    Un infractor: Andrei Lazăr
Un infractor: Andrei Lazăr

A ajuns după gratii! Andrei Lazăr (31 de ani), fiul judecătoarei Liliana Lazăr, este acuzat de trafic de droguri de mare risc. De-a lungul anilor, beizadeaua a fost implicată în numeroase scandaluri. Lazăr a înjunghiat un bărbat, anul trecut, cu o baionetă, iar în 2008 a lovit un şofer, în cap, cu o cheie tubulară.

Derbedeul care-şi făcea de cap în Craiova a intrat la zdup! Andrei Lazăr a fost reţinut vineri, alături de alte 12 persoane, pentru trafic de droguri de mare risc. Magistraţii Tribunalului Dolj au decis ca fiul judecătoarei Liliana Lazăr să fie arestat pentru 30 de zile.

Golanul de 31 de ani este catalogat în Craiova drept un băiat de bani gata, care face legea în oraş. El a băgat spaima în sute de tineri, anul trecut, în februarie, când a înjunghiat un bărbat de 35 de ani, cu o baionetă, la Casa Studenţilor. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova au decis că huliganul nu reprezenta un pericol social şi l-au eliberat. Victima n-a depus plângere la Poliţie pentru tentativă de omor, aşa că Lazăr a scăpat ieftin.

A scăpat basma curată în două rânduri

Andrei Lazăr a fost implicat în primul scandal la vârsta de 21 de ani, în 2007. Pe 27 martie, el l-a tăiat la mâini, cu sabia, pe Mario Aranghelovici, care mergea pe trotuar cu soţia sa. Fiul judecătoarei a reacţionat astfel pentru că bărbatul îi reproşase că era să fie lovit de maşina sa. Beizadeaua fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor, iar în 2015 a fost condamnată de Tribunalul Teleorman la cinci ani de închisoare cu executare. Lazăr a scăpat însă basma curată, întrucât Aranghelovici şi-a retras plângerea şi a căzut la pace cu infractorul. În 2008, puşlamaua a recidivat. Andrei Lazăr a lovit în cap, cu o cheie tubulară, un şofer aflat într-o benzinărie. El a scăpat şi atunci, după ce conducătorul auto a decis să-şi retragă plângerea.

Condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare

Doi ani mai târziu, în aprilie 2010, Lazăr a provocat un scandal într-un bar din Craiova, împreună cu doi prieteni. În luna mai a aceluiaşi an, fiul magistratei Liliana Lazăr a bătut un bărbat într-un local din oraş. Tânărul a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru cele două fapte. În urmă cu trei ani, judecătoarea Liliana Lazăr a cerut să fie transferată de la Judecătoria Craiova la Judecătoria Mangalia.  

Click! spune

O altă beizdea faimoasă din Craiova este Iustin Covei (29 de ani). Fiu al judecătorului Marian Covei, el a fost condamnat definitiv, în 2015, la şase ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni informatice. În anii ’90, Costi şi Alina, copiii lui Constantin Răducănoiu, fost prefect de Dolj, au terorizat Craiova, declanşând numeroase scandaluri, multe muşamalizate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net