Fiu de politician: „Sunt şmecher, mamă, am femei la produs! Ele îmi fac banii”

interlop.jpg

Interlop, Daniel Plescan
Una dintre prostituatele din reţeaua de care se ocupa Daniel Pleşcan

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Golan de Valea Jiului! Daniel Pleşcan, arestat preventiv pentru 30 de zile după scandalul imens de pe o terasă din Petroşani, în urma căruia un poliţist a ajuns în spital, e implicat în mai multe dosare penale. Fiul fostei consiliere judeţene Dorina Pleşcan mai este judecat pentru conducere fără permis şi într-un dosar de proxenetism, în care mai multe prostituate aveau 16 şi 17 ani.

În urmă cu o săptămână, beizadeaua a fost implicată într-o bătaie la un local din Petroşani, iar un poliţist aflat în timpul liber a fost lovit şi a ajuns la spital. A doua zi, mascaţii l-au ridicat de la domiciliu pe derbedeu, după ce poliţistul a depus plângere împotriva sa.

Daniel Pleşcan, fiul fostei candidate UNPR la Primăria Petroşani, fusese condamnat recent, în primă instanţă, la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul prostituatelor de lux din Valea Jiului. În dosar, Pleşcan şi iubita sa, Mihaela Ciociu (24 de ani), sunt judecaţi pentru infracţiuni de proxenetism şi trafic de minori. Potrivit anchetatorilor, Mihaela Ciociu se ocupa de înlesnirea practicării prostituţiei şi de obţinerea de foloase de pe urma mai multor tinere, printre care şi puştoaice cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani.

Relevantă ar fi fost, potrivit procurorilor, o discuţie dintre tânărul Pleşcan şi mama sa, care îl atenţiona să se cuminţească. „În 8 iulie, ora 1:03, Daniel Pleşcan este contactat telefonic de către mama sa, Dorina Pleşcan, aceasta reproşându-i că nu vrea să se liniştească, moment în care între cei doi izbucneşte o ceartă, iar Daniel Pleşcan îi spune: „Păi nu am o muncă, mamă… că-s interlop! Sunt şmecher, am femei la produs, mamă! Nu pot să muncesc eu, îmi fac femeile bani!”, se arată în documentele de anchetă.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Iustin Covei, arestare, domiciliu, craiova

    Fiul judecătorului craiovean Marin Covei, Iustin, umărit penal încă din 2009 pentru fraude bancare de un milion de euro, a fost condamnat definitiv, marți, la șase ani de închisoare cu executare. Iustin Covei, spaima orașului Craiova, a ajuns după gratii într-un dosar în care au mai fost inculpați alți 14 indivizi.

  • femeie dieta minune regim alimentar

    Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul