Fiul milionarului Micula, cu un pui de leu în maşină

5-act-orig.jpg

Victoraş Micula a şters imaginile în care apar puiul de leu şi arma cu lunetă
Citeste tot despre: 

Scandal la Oradea! Fiul milionarului bihorean Viorel Micula este protagonistul unui nou episod controversat. Pe contul de Instagram al lui Victoraş Micula a fost postat un filmuleţ în care tânărul apare circulând în maşină, ba cu un pui de leu, ba cu o armă cu lunetă proptită de bord şi pe jumătate scoasă pe geamul din dreapta.

 Filmuleţul a fost publicat sâmbătă, în prima parte fiind prezentat puiul de leu, cu explicaţia “pisicuţa”, urmată de secvenţe în care maşina circulă pe un drum înzăpezit de ţară. Duminică, înregistrarea a fost ştearsă. 

Poliţiştii orădeni au pornit deja cercetări în acest caz, pentru a stabili modul în care Victor Micula a ajuns în posesia puiului de leu, mai ales că deţinerea animalelor sălbatice se poate face doar după reguli stricte, scrie adevarul.ro. Potrivit Legii 205/2004, animalele sălbatice pot fi deţinute de persoane fizice doar temporar,  “în perioada de recuperare fizică”, şi doar după anunţarea Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Totodată, este interzisă realizarea de materiale fotografice sau filmate cu animale sălbatice care nu se află libere în habitatul lor natural, cu excepţia grădinilor zoologice. “Eu nu am nici un pui de leu. Mi-aduc aminte că am fost odată la circ şi m-am pozat cu unul, dar nimic mai mult. Am pui de lei, dar numai în bancnote”, susţine junele.
Poliţiştii trebuie să-l identifice şi pe posesorul armei de vânătoare pentru care Victoraş nu deţine autorizaţie. “Poliţiştii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute în mediul online. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic”, anunţă comisarul Alina Dinu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1