Finul lui Mutu i-a vândut cocaină unui poliţist

4_1-mihailescu1-3col.jpg

Alexandru Mihăilescu, încadrat de Adrian Mutu şi Laurenţiu Reghecampf

La Tribunalul Argeş va începe, pe 15 mai, un proces în care Alexandru Mihăilescu, finul lui Adrian Mutu, e judecat pentru trafic de cocaină în formă continuată. Alexandru Mihăilescu a fost reţinut în februarie, după ce a încercat să îi vândă unui ofiţer sub acoperire şapte grame de cocaină.

Zis şi Alex Copil Bătrân, Alexandru Mihăilescu, prieten de mulţi ani cu fostul fotbalist Adrian Mutu, a fost reţinut în februarie pentru trafic de droguri. El era monitorizat de aproape doi ani de către DIICOT, scrie adevarul.ro. Alex Copil Bătrân era nelipsit de la petrecerile lui Mutu, căruia îi era şi fin, iar printre oamenii din lumea fotbalului cu care se ştia bine se numără fotbalistul Alex Chipciu şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Monitorizarea lui Mihăilescu a început pe 5 aprilie 2017, când la DIICOT Piteşti a fost înregistrat un denunţ împotriva acestuia. Denunţătorul le dezvăluia procurorilor că Mihăilescu, cunoscut şi ca Alex Santiago, ”se ocupă cu trafic de cocaină pe raza oraşelor Curtea de Argeş, Piteşti şi Bucureşti”.

În anturajul lui Alexandru Mihăilescu a fost introdus şi un investigator sub acoperire. După cum spun procurorii DIICOT în rechizitoriu, pe 14 ianuarie 2019, investigatorul sub acoperire ”s-a întâlnit cu inculpatul Mihăilescu Alexandru în jurul orei 15,45 în faţa mall-ului VIVO din Piteşti, de unde au plecat împreună către Ştefăneşti cu autoturismul marca Mercedes-Benz, condus de către Mihăilescu Alexandru. (...) L.A. (n.r. - investigatorul sub acoperire) a scos de la un ATM o sumă de bani (...) şi în schimbul sumei de 1.400 de lei, a cumpărat 3 doze de cocaină”. Pe 23 ianuarie 2019, investigatorul sub acoperire s-a întâlnit din nou la VIVO Mall Piteşti cu Alexandru Mihăilescu. Cei doi au mers în oraşul Ştefăneşti, acolo unde Mihăilescu a intrat câteva minute în vila în care locuia, după care cei doi au revenit în parcarea mall-ului, acolo unde investigatorul a cumpărat 2,65 grame de cocaină pentru 1.950 lei.

4_2-mihailescu2-3col.jpg

Bani şi droguri în maşină şi în vilă

Individul i-a vândut pentru a treia oară cocaină investigatorului sub acoperire pe 30 ianuarie 2019. “Colaboratorul a cumpărat, în schimbul sumei de 1.900 de lei, 4 doze care conţineau 1,92 grame cocaină”, se arată în rechizitoriu. Pe 6 februarie 2019, în parcarea Vivo Mall Piteşti, Alexandru Mihăilescu a fost surprins în flagrant în timp ce îi vindea investigatorului 2,32 grame cocaină pentru 1.900 lei. Anchetatorii au descoperit în geaca lui Mihăilescu o punguţă cu 0,59 grame cocaină. În maşina lui Mihăilescu, un Mercedes S 350, au fost găsiţi 3.100 euro şi 3.850 lei.

24,72 grame de cocaină în vila din Ştefăneşti

Pe 6 februarie au fost efectuate percheziţii şi la vila de la Ştefăneşti unde locuia Alexandru Mihăilescu. Acolo au fost găsite 24 de comprimate care conţin Alprazolam, un drog de risc. De asemenea, într-un ambalaj inscripţionat „SIOFOR 1000”, au fost găsite  24,72 grame cocaină. Pe 8 februarie s-a pus sechestru asigurător inclusiv asupra autoturismului Mercedes Benz S350 al lui Mihăilescu, evaluat la 40.000 euro. Procurorii au decis disjungerea cauzei şi formarea unui nou dosar penal, pentru infracţiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Loading...