Fetița victimei ucise la Constanța a aflat că i-a murit mama după ce la telefonul ei a răspuns procurorul

Ultima actualizare:

    Criminalul a ucis victima cu 42 de lovituri de cuțitFoto: ordinea.ro
Criminalul a ucis victima cu 42 de lovituri de cuțitFoto: ordinea.ro

Noi amănunte cutremurătoare apar după crima înfricoșătoare de la Constanța, când o femeie de 32 de ani a fost ucisă cu 42 de lovituri de cuțit. Fetița minoră a victimei și-a sunat mama în timp ce aceasta zăcea moartă în casă iar la telefon a răspuns procurorul de caz.

Femeia a devenit victimă colaterală a unui conflict conjugal, în după amiaza zilei de duminică, 19 septembrie. Tânăra a intervenit în disputa izbucnită între sora ei şi partenerul de viaţă al acesteia, sugerându-i femeii să îl părăsească. Cea care a cerut ajutor a fost sora victimei, care a ieșit pe stradă, strigând și plângând după ce a văzut cum sub ochii ei îi este hăcuită sora. Astfel au fost alertați oamenii legii, care au sosit la fața locului. Între timp ies la iveală detalii îngrozitoare din anchetă 

Cum a aflat copilul victimei că i-a fost ucisă mama 

Crima s-a petrecut în cartierul Medeea, iar criminalul, Dumitru Ionescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile relatează replicaonline.ro. Bărbatul și-a ieșit din minți și a vrut nu să-și omoare victima, ci practic să o distrugă și pentru aceasta a dat dovadă de cruzime. În timp ce se desfășura ancheta s-a petrecut un fapt care a pus la grea încercare sângele rece al anchetatorilor. Telefonul mobil al victimei a început să sune insistent și a răspuns procurorul de caz. Era chiar fiica victimei, minoră, care își căuta mama. ”Nu i-am spus despre ce este vorba, am rugat-o să-mi dea un adult la telefon, să-i explic”, a declarat pentru sursa citată procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

Ce spune procurorul de caz 

”Inculpatului i s-a reținut infracțiunea de omor calificat sub forma cruzimilor. Pentru că un număr atât de mare de lovituri aplicate unei persoane relevă, cumva, un nivel al urii, un nivel al sentimentului de răzbunare extrem de ridicat, pe care foarte rar îl întâlnești la, să spunem, criminalii de ocazie, care, accidental, suprimă viața victimelor cu o lovitură, două, trei, mai ales cu un obiect contondent, tăietor-înțepător, cum sunt cuțitele. Nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost furios de situația în care se afla și din cauza acelei stări de furie a reacționat vădit disproporțional față de atitudinea victimei. A încercat, cumva, să se răzbune pe ceea ce făcea victima în ultimul timp. Că intervenea în relația lui conjugală. Victima încerca să-și ajute sora. Se pare că, din ceea ce au declarat sora victimei și alte persoane, inculpatul era destul de violent, își agresa periodic concubina, iar victima venea să aplaneze conflictele, venea să-și ajute sora, uneori o ajuta chiar să se refugieze din calea violențelor concubinului”, a declarat, pentru replicaonline.ro, procurorul Zafer Sadîc. În cursul zilei de luni, 20 septembrie, inculpatul a fost arestat pentru următoarele 30 de zile. 

Citiți și

Crimă sângeroasă în Constanța! Un bărbat a ucis-o pe sora iubitei sale, cu peste 40 de lovituri de cuţit

Crimă triplă la Constanţa. Un suspect a fost reţinut de poliţişti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net