Fetiță de 3 ani, ucisă într-un accident grav pe DN2. Alte două persoane au murit

Ultima actualizare:

    Accidentul a produs trei victime și tot atâtea persoane rănite Foto: reporterbuzoian.ro
Accidentul a produs trei victime și tot atâtea persoane rănite Foto: reporterbuzoian.ro

Trei persoane, între care şi o fetiţă de 3 ani, au murit într-un accident grav din Buzău, unde alte trei persoane au fost rănite, duminică, 1 septembrie. La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD.

Trei oameni au murit şi alţi trei au fost răniţi, duminică, în urma coliziunii dintre trei maşini în localitatea Mihăileşti din judeţul Buzău. Iniţial, Poliţia a confirmat decesul a două persoane şi rănirea altor patru.

Ulterior, Poliţia Buzău a anunţat că numărul persoanelor decedate a crescut la 3, între care şi o fetiţă de 3 ani. Accidentul a avut loc în judeţul Buzău, pe DN 2, la ieşirea din localitatea Mihăileşti către Buzău.

Accident grav pe DN2, soldat cu trei morți și mai mulți răniți 

Circulaţia a fost întreruptă pe sensul Buzău către Urziceni, iar pe timpul intervenţiei la faţa locului a elicopterului SMURD traficul a fost întrerupt în ambele sensuri.

„Din primele informaţii, un autovehicul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau regulamentar”, a transmis IPJ Buzău. Impactul dintre ele a fost atât de mare încât din mașini au rămas doar mormane de fiare. Unul dintre autovehicule a ajuns pe câmp.

La fața locului au mai intervenit polițiști, medici, echipajul de descarcerare al ISU și paramedicii de la SMURD. De asemenea, un elicopter SMURD a aterizat pe câmp, în apropiere, pentru a prelua victimele și a le transporta la spital. 

Circulația la Mihăilești, pe DN 2 E 85, a fost o vreme blocată, după care polițiștii au permis accesul mașinilor pe câte un sens alternativ, dar nu este exclus ca traficul să se blocheze din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net