Femeie de 60 de ani ucisă de un utilaj de deszăpezire

Ultima actualizare:

Femeia a fost lovită de utilaj când ieşea din casă. Conform primelor date, cei care-l operau au încercat să dea cu spatele şi nu s-au asigurat corespunzător înainte de a face această manevră. Medicii de la SMURD au încercat să-i salveze viaţa, însă, potrivit dr. Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, „femeia avea traumatisme serioase şi nu s-a mai putut face nimic pentru ea. La ora 14.10, după efectuarea manevrelor de resuscitare cardio-respiratorii, a fost constatat decesul”.

Conform reprezentanţilor firmei care deszăpezeşte străzile în sectorul 6, femeia a fost lovită de un utilaj aparţinând unei firme de construcţii. „Utilajul nu aparţinea societăţii Urban, probabil era vorba de o volă a unei societăţi de construcţii. E posibil că cel care o conducea a vrut să ajute pe cineva la degajarea zăpezii”, a declarat Dan Ceauşescu, directorul sucursalei Bucureşti a SC Urban.

Citeşte şi:

Poteraş schimbă firma de deszăpezire

Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, consideră că şoferul utilajului nu e singurul vinovat. „E o zonă în care nu trebuie să te apropii de utilajele care se află în funcţiune”, a declarat Poteraş la RTV, care a afirmat că primăria va susţine familia victimei pentru a trece mai uşor peste această tragedie. “Viaţa femeii nu i-o mai aduce nimeni, indiferent ce am face. Dar, cu siguranţă, vom găsi o soluţie să ajutăm familia. Sunt marcat de acest eveniment”, a declarat Cristian Poteraş, primarul sectorului 6.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net