Femeia jandarm bătută în Piața Victoriei și-a certat colegii: «Fraţilor, unde dracu' m-aţi dus?!»

jandarmerita_1.jpg

Femeia jandarm a fost cu greu scoasă din mâinile agresorilor
Foto: Arhivă personală

Jandarmerița bătută de huliganii care au instigat la violență în cadrul protestelor anti-guvernamentale din Piața Victoriei și-a apostrofat colegii de la Jandermerie, imediat după incident. Jandarmii care și-au lăsat colega în urmă, să fie bătută cu bestialitate de către protestatari, vor fi anchetați pentru a se stabili cu exactitate împrejurările nefericitei situații.

Jandarmerița bătută de huligani și-a certat colegii, imediat după ce a scăpat din mâinile agresorilor. Un nou filmuleț de la protestele de vineri seară, 10 august, au făcut înconjurul internetului, după ce în imagini se poate observa cum femeia jandarm bătută de către manifestanți este scoasă din mulțime de către colegii ei și ajutată să poată merge. 

În filmarea obţinută de site-ul Libertatea se poate observa cum tânăra în vârstă de 23 de ani era flancată de doi colegi, la scurt timp după ce a fost agresată, și mergea pe picioarele ei, cu greu însă, în urma loviturilor încasate. Din filmare se poate observa reacția femeii care a fost lăsată în urmă de colegii ei, aceasta certându-i pe cei doi jandarmi care erau de față. „Fraților, unde dracu' m-ați dus?!”, i-a întrebat tânăra, retoric. Jandarmerița a fost internată în spital în noaptea de vineri spre sâmbătă. Potrivit medicilor, leziunile suferite nu i-au pus viaţa în pericol, așa cum a susținut purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru. Tânăra va mai rămâne internată în spital, urmând să i se facă o nouă tomografie în cursul zilei de luni, conform celor de la Adevarul.ro 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • femeie jandarm batuta

    Imagini teribile au fost surprinse la protestul de vineri, 10 august, din Piața Victoriei. Aproape 500 de oameni au avut nevoie de asistență medicală, iar 70 au ajuns la spital. De asemenea, 35 de jandarmi au fost consultați și îngrijiți medical. Printre ei se află și o femeie jandarm, prinsă în mulțime alături de unul dintre colegi, bătută de câțiva agitatori.

  • Gaze, jeturi de apă şi bătăi! Protestul de vineri seară, când 100.000 de oameni din diaspora şi din ţară s-au adunat în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de PSD, a fost marcat de violenţă. Huligani strecuraţi printre manifestanţi au generat haos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1