Fata ucisă la Caracal a sunat de trei ori la 112. Iată cronologia apelurilor!

Ultima actualizare:

    Alexandra Măceșanu a sunat de două ori la 112 ca să ceară ajutorul polițiștilor
Alexandra Măceșanu a sunat de două ori la 112 ca să ceară ajutorul polițiștilor

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani, ucisă cu bestialitate de criminalul în serie, din Caracal, a sunat de trei ori la 112. Era disperată și i-a spus operatului că este sechestrată de un bărbat. Din păcate, aparatura sofisticată a STS nu a putut să o localizeze.

Miercuri, pe 24 iulie 2019, la ora 10.00, Alexandra a plecat de acasă, din comuna Dobrosloveni. A ieșit pe stradă ca să ia o mașină la ocazie.

A urcat în autoturismul lui Gheorghe Dincă, 65 de ani, care la prima vedere părea un bătrân inofensiv. Doar că în mai puțin de o oră, adolescenta avea să înceapă lupta pentru viață. Individul a dus-o la el acasă, acolo unde locuia singur, i-a luat telefonul și a sechestrat-o. Joi, pe 25 iulie, Alexandra a reușit să pună mâna pe telefonul criminalului și a sunat disperată la 112.

Primul apel la 112 a fost dat de Alexandra la ora 11.05

Potrivit STS, primul apel a venit de la ea la ora 11:05:07, la ora 11:05:41, operatorul de la 112 a transferat apelul la Poliție. La ora 11:05:52, fata a închis telefonul cu 112. La ora 11:06:25, Alexandra Măceșanu a sunat a doua oară la 112 unde apelul a fost preluat de un operator STS.

La 11:06:55, Poliția a preluat primul apel la 112, însă, fata deconectase deja convorbirea. La 11:07:53, dispeceratul Poliției a preluat al doilea apel, iar fata a spus că este sechestrată și le-a dat o adresă găsită pe o carte de vizită.

Polițiștii au ajuns la criminalul din Caracal după 19 ore de la primul apel

Polițiștii spun că cei de la STS nu au localizat aria în care s-ar afla terminalul mobil și le-au dat trei adrese greșite. Abia astăzi, 27 iulie, oamenii legii au primit adresa criminalului.

Era ora 6.00 și trecuseră deja 19 ore de la apelul  Alexandrei. În timpul acesta, criminalul Gheorghe Dincă a omorât-o, a tranșat-o și a ars-o într-un butoi metalic. Oamenii legii au găsit în el doar niște rămășițe, dar și bijuteri.

În plus, au dat peste pungi cu carne ținute în frigideri,  în oale mai mari, dar și în fântână, iar anchetatorii cred este de natură umană.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/detalii-soc-despre-crimele-serie-de-la-caracal-de-ce-nu-gasit-sts-fata-inainte-sa-fie

https://www.click.ro/news/national/fata-rapita-la-ocazie-sunat-la-112-dar-politistii-n-au-intrat-casa-suspectului-s-au

https://www.click.ro/news/national/doua-fete-au-disparut-dupa-ce-au-fost-luate-la-ocazie-caracal-la-trei-luni-diferenta

https://www.click.ro/news/national/cele-doua-adolescente-disparute-caracal-ucise-si-arse-butoaie-de-soferul-care-le-luat

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net