Două fete au dispărut după ce au fost luate la ocazie, în Caracal, la trei luni diferență

fete-disparute-caracal.jpg

Fete dispărute în Caracal
Ambele adolescente au dispărut după ce au fost luate la ocazie, în Caracal
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Caz șocant în Olt! Două fete care locuiesc în localități diferite, ambele aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiții asemănătoare, la diferență de trei luni. Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată urcându-se într-o mașină la ocazie.

Ambele adolescente se întorceau de la Caracal către localitățile de domiciliu atunci când s-au urcat în mașini, la ocazie. Mihaela Luiza Melencu, poreclită „Lulu”, a dispărut pe 14 aprilie. Fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioști, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, adolescenta a luat o mașină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută vreodată, relatează observator.tv

Alexandra Măceșanu a disppărut miercuri (24 iulie). Fata a fost văzută ultima oară urcânt într-o mașină. Adolescenta de 15 ani este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, din Caracal. Ea a plecat miercuri din Dobrosloveni, satul ei natal, spre Caracal. Părinții ei cred că fata s-a urcat într-o mașină de ocazie.

Apelul disperat al părinților

„A DISPĂRUT!! Măceşanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în oraşul Caracal singură şi a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu ştie nimic de ea. Menţionez că era îmbrăcată într-o CĂMAŞĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ŞI TENEŞII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare şaten deschis, şi mărimea se poate observa în fotografie. Cine a văzut-o sau ştie ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!”, au anunțat părinții fetei pe Facebook.

Poliția a fost alertată în cazul Alexandrei Măceșanu. În mediul online s-a creat deja o isterie în jurul acestor cazuri. Internauții susține că ele nu sunt singulare și că ar fi vorba de o filieră criminală. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5