Detalii șoc despre crimele în serie de la Caracal! De ce nu a găsit STS fata înainte să fie ucisă

alexandra-macesanu-fata-ucisa-la-caracal.jpg

Alexandra Măceșanu a sunat disperată la 112 ca să-și salveze viața

Avem aparatură de ultimă generație, dar degeaba! Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) nu a fost în stare să ofere locația exactă. Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani, ucisă, a sunat la 112 din casa criminalului în serie, imediat după ce a fost răpită.

Detalii cutremurătoare apar în cazul fetei de 15 ani, ucisă cu bestilitate. Alexandra Măceșanu, din comuna Dobrosloveni, a fost dată dispărută pe 24 iulie 2019, după ce a fost răpită.

Fata a fost luată cu mașina la ocazie, din Caracal, de criminalul în serie, Gheorghe Dincă, de 65 de ani, în jurul orei 10.00, și dusă la casa acestuia unde a fost ucisă.

Fata ucisă în Caracal a sunat la 112, dar STS nu a localizat-o

Șocant este faptul că ea a reușit să-i ia telefonul individului și a sunat la 112 în timp ce se afla în casa acestuia. A cerut ajutor și a descris locația în care se afla.

Ar fi putut fi salvată, dacă cei de la STS ar fi reușit să o localizeze prin GPS. Dar, din păcate, le-au dat polițișilor trei adrese greșite.

criminalul-din-caracal.jpg

Criminalul în serie din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat și și-a recunoscut fapta
Criminalul în serie din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat și și-a recunoscut fapta

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, a spus că STS nu a localizat corect locația apelului, dând o arie mult mai mare de căutare.

Polițiștii au fost astfel nevoiți să facă trei percheziții în trei locații indicate de către STS, dar nu au găsit nimic.

Polițiștii au ajuns la criminalul din Caracal după a patra locație primită

Astăzi, 26 iulie, ofițerii Direcției pentru Operațiuni Speciale au primit o a patra locație de la STS și au reușit să ajungă în sfârșit la casa lui Gheorghe Dincă unde au făcut înfiorătoarea descoperire.

Aici au găsit rămăşiţe arse care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână.

Fata a fost arsă într-un butoi de criminalul din Caracal

”În butoiul metalic în care au fost găsite aceste rămăşiţe au fost identificate şi bijuterii, respectiv inele, ce par a fi ale fetei dispărute la data de 24 iulie, dispariţie sesizată pe data de 25 iulie.

În urma acestor verificări, bărbatul a fost identificat, se află în prezent în custodia noastră şi este audiat. Colegii mei iau în calcul şi varianta ca în acel butoi să fie şi rămăşiţele fetei dispărute în urmă cu două luni, în zona respectivă”, a spus Georgian Drăgan.

ramasitele-gasite-in-casa-criminalului-din-caracal.jpg

Acestea ar fi rămășițele Alexandrei, fata de 15 ani
Acestea ar fi rămășițele Alexandrei, fata de 15 ani

Alte resturi umane dizolvate în acid au fost găsite și în frigider, dar și în fântână și până la urmă ar vorba, de fapt, despre patru victime date dispărute de-a lungul timpului.

Criminalul în serie este mecanic auto, dar şi taximetrist de ocazie şi locuia singur.

 

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/el-este-criminalul-serie-din-caracal-care-ucis-patru-fete-politistii-au-gasit-bucati

https://www.click.ro/news/national/cele-doua-adolescente-disparute-caracal-ucise-si-arse-butoaie-de-soferul-care-le-luat

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1