Fata lui Aurelian Preda are un «tată» adoptiv

Ultima actualizare:

    Anamaria Rosa,  alături de  protectorul  ei, cântărețul  Nicușor Iordan
Anamaria Rosa, alături de protectorul ei, cântărețul Nicușor Iordan

Fata lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, şi-a găsit un “tată” adoptiv, care o ajută să facă bani din cântări, ca să se poată întreţină singură! Tânăra a cântat recent în mai multe localităţi din ţară şi a fost foarte bine primită de public.

Anamaria Rosa Preda (18 ani) a făcut eforturi să depăşească moartea omului care însemna totul pentru ea. Cântăreţul de muzică populară Aurelian Preda, cel care a înfiat-o şi a crescut-o de mică, s-a stins de cancer la numai 47 de ani, în septembrie 2016. De atunci, Anamaria este în grija altui interpret de muzică populară, un bun prieten de-al tatălui ei, Nicuşor Iordan.

”Pe patul de moarte, Aurelian l-a rugat pe bunul său prieten să aibă grijă de fata lui adoptivă. Aşa se face că Nicuşor Iordan o ia peste tot la spectacole pe Anamaria Rosa, care e foarte talentată şi muncitoare. Cântăreţul este ca un înger păzitor pentru ea. Au cântat recent împreună în spectacole la Bacău, Oneşti şi Piatra Neamţ”, ne-a povestit un apropiat al fetei.  


    Aurelian Preda  a murit la 47 de ani
Aurelian Preda a murit la 47 de ani

Anamaria Rosa Preda, care a împlinit 18 ani la sfârşitul lunii iunie, este primită cu multă căldură de public. După pierderea tatălui ei, tânăra a găsit puterea să meargă mai departe şi continuă să păşească pe urmele tatălui său, în calitate de artistă. De altfel, Anamaria Rosa era obişnuită de mică cu apariţiile tv, ea fiind invitată de mai multe ori în emisiunile lui Aurelian Preda de la Etno tv. Ea se gândeşte mereu la tatăl ei, spunând că are o relaţie specială cu el chiar şi după trecerea lui în nefiinţă. Îl visează mereu şi este convinsă că o veghează de sus.”Merge foarte des la mormântul tatălui ei şi varsă lacrimi amare, dar îşi găseşte şi tăria de a merge în continuare pe calea ei. Nicuşor Iordan o însoţeşte ori de câte ori îşi doreşte Anamaria Rosa să se roage la mormântul părintelui ei şi să-i aprindă o lumânare”, ne-au mai spus prietenii tinerei artiste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net