Făcea contrabandă cu alcool în Salvarea falsă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A crezut că dacă are girofar şi o cruce roşie în partea din faţă nu îl va controla nimeni. Cu “Salvarea” astfel pregătită, timişoreanul Daniel O. s-a apucat de făcut afaceri. Ilegale.

Politiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Deta au oprit sâmbătă un microbuz în care se aflau peste 300 de litri de alcool de provenienţă sârbească.

Maşina avea însemnele unei ambulanţe, având montat în partea din faţă, pe plafonieră, un girofar, iar pe capotă şi pe uşa din spate avea aplicat un colant magnetic de culoare roşie, sub formă de cruce, lăsând să se înţeleagă că ar fi o autoutilitară care aparţine Crucii Roşii.

Alcoolul era transportat în sticle de plastic

simeon stalpnicul png

La volanul autoutilitarei a fost identificat Daniel O., 46 de ani, din Timişoara, iar în urma controlului autovehiculului s-a stabilit că în interior era transportat alcool din Serbia, atât îmbuteliat, cât şi în sticle şi bidoane de plastic.

De asemenea, în urma controlului, poliţiştii au constatat că pe plăcuţa de înmatriculare din faţă avea lipită o bandă adezivă care transforma litera B în litera P, pentru a induce în eroare poliţiştii la un eventual control.

Cei 333 de litri de alcool a fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal întocmit şoferului pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi fals privind folosirea emblemei Crucii Roşii.

Conducătorul auto a fost sancţionat şi cu o amendă de 560 de lei pentru folosirea unor mijloace de avertizare neomologate, girofarul fiind confiscat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net