Expoziţie inedită! O româncă pictează pe iPad cu ajutorul unei aplicaţii

Ultima actualizare:
Alina Teodorescu picturi
Alina Teodorescu picturi

E tânără, frumoasă şi talentată! La 30 de ani, Alina Teodorescu se poate lăuda cu lucrări unice, admirate de iubitorii de artă din întreaga lume şi cu o expoziţie de succes în Beirut, Liban. Săptămâna aceasta, Alina, care pictează pe iPad cu ajutorul unei aplicaţii, va organiza prima expoziţie în ţara natală intitulată «Blind Eyed Choice».

"Titlul expoziţiei «Blind Eyed Choice» interoghează tema încrederii în propria percepţie faţă de tot ce ne înconjoară şi ni se întâmplă. Lucrările mele sunt doar deformarea realităţii din perspectiva mea la acest moment din viaţă, ca un experiment a ceea se poate exprima în culori şi reprezentări grafice, fără restricţii de moralitate sau confidenţialitate ca în cazul altor tipuri de artă. Interacţiuni, celebritate, jocuri şi cinism, la graniţa dintre real şi ireal", a declarat Alina despre creaţiile ei.

Pentru picturile ei, tânăra foloseşte o tabletă iPad. Emoţiile şi momentele speciale pe care le trăieşte le imortalizează cu ajutorul aplicaţiei “Brushes”.

Alina Teodrescu picturi
Alina Teodrescu picturi

Esenţa lucrărilor Alinei constă în faptul că, deşi este un jurnal personal în imagini, lucrările oferă în acelaşi timp privitorului posibilitatea de a se identifica cu ele şi a-şi crea propria naraţiune.

Expoziţia are loc joi, 3 octombrie, în Bucureşti la Galeria Galateca (Str. C.A Rosetti, nr. 2-4) începând cu ora 19.00.


    Alina Teodrescu picturi
Alina Teodrescu picturi

Vor fi expuse o serie de lucrări în tehnici mixte, de la pictura pe pânză până la animaţie, toate având ca bază compoziţii schiţate spontan pe iPad, asemenea unor pagini de jurnal si anume: 10 bucăţi acrilic pe pânzã, 18 bucăţi compoziţii digitale printate pe hârtie fotografică în ediții de 4, 4 bucăţi acrilic pe hârtie, 1 animaţie.

Artista pregăteşte expoziţii în Bangkok, Thailanda, Berlin, Germania, Tel Aviv, Israel, Hong Kong, China şi Londra - UK.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net